-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kaip kuo ilgiau išsaugoti savo seksualinę jaunystę

Daugelis tautų turi savo paslapčių, kaip išsaugoti jaunystę. O nuo geros savijautos priklauso ir mūsų intymus gyvenimas. Toli ieškoti nereikia – paprasti, bet efektyvūs pasirinkimai gali padėti jums ilgiau jaustis patraukliems ir seksualiems.
Pora
Pora / Vida Press nuotr.
Temos: 2 Jaunystė Seksas

Mažiau valgykite, daugiau vaikščiokite

Papildomas svoris ir netaisyklinga mityba labai greitai paveikia seksualines funkcijas. Todėl, jeigu jūs trokštate būtų pajėgūs ir ištvermingi (tiek vyrai, tiek moterys), turėtumėte į meniu įtraukti daugiau šių produktų:

Jūrų gėrybės. Neveltui jos vadinamos meilės produktais, kadangi šiose gėrybėse yra gausu cinko, fosforo, kalcio ir baltymų. Pavyzdžiui, cinkas teigiamai veikia tiek moterų kiaušides, tiek spermatozoidų aktyvumą.

Fotolia nuotr./Jūrų gėrybės.
Fotolia nuotr./Jūrų gėrybės.

Bananai gausūs kalio, kuris būtinas normaliai širdies ir kraujagyslių sistemos veiklai, arterinio kraujo spaudimo reguliavimui, taip pat jie mažina insulto ir trombozės riziką. Šiuose vaisiuose gausu ir B grupės vitaminų, kurie teigiamai veikia nervinę sistemą, stiprina imunitetą, greitina medžiagų apykaitą organizme. B grupės vitaminų atrasite ir pomidoruose, džiovintuose abrikosuose, brokoliniuose kopūstuose, ankštinėse daržovėse, apelsinuose, migdoluose.

Riebios žuvys. Jose aptiksime mums naudingųjų riebalų rūgščių omega-3, kurios mažina trombų susidarymo riziką, pašalina iš organizmo blogąjį cholesterolį. Valgykite silkę, lašišą, sardines, skumbrę, tuną, upėtakį,

Duona su grūdais, nešlifuotos kruopos, rupaus malimo gaminiai, kuriuose gausu lėtai pasisavinamų angliavandenių, stiprinančių mūsų raumeninius audinius – puikus ir sveikas pasirinkimas.

Raudonos ir oranžinės daržovės. Jose yra vitamino C, beta karoteno, taip pat antioksidantų, kurie saugo ląsteles nuo neigiamo aplinkos poveikio. Skanaukite paprikas, pomidorus, morkas, apelsinus ir kt.

Fotolia nuotr./Aitriosios paprikos auginimo ypatybės
Fotolia nuotr./Aitriosios paprikos auginimo ypatybės

Gyvenimo būdas

  • Kartą per metus atlikite profilaktinę sveikatos apžiūrą.
  • Kontroliuokite svorį – papildomi kilogramai neigiamai veikia tiek moterų, tiek vyrų seksualines funkcijas.

TAIP PAT SKAITYKITE: Kodėl balerinos įsižiūri santechnikus?

  • Turėdami seksualinius kontaktus su naujais partneriais, būtinai saugokitės. Infekcijos, kurios perduodamos lytiniu keliu, sukelia reprodukcinių ir seksualinių funkcijų pakitimų bei pažeidimų.
  • Labai svarbus jūsų fizinis aktyvumas – kasdienė 30 minučių treniruotė padės ne tik išsaugoti formas, bet ir padidins seksualinius poreikius ir troškimus.
     

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius