-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kaip patirti spenelių orgazmą?

Dauguma savo kūną pažįstančių žmonių žino, kaip pasiekti vaginalinį ir klitorinį orgazmą. Tačiau į malonumo viršūnę įkopti galima ir stimuliuojant spenelius.
Seksas
Seksas / Shutterstock nuotr.

Tai vadinama spenelių orgazmu ir jis pasiekiamas įvaldžius tam tikras technikas. Taip pat svarbu ir nusiteikimas bei saugi ir maloni aplinka.

Seksologai mėgsta pabrėžti, kad, kaip ir masturbacija, spenelių orgazmas yra puikus pasitenkinimo būdas net ir vienišiams. Žinoma, išbandyti jį rekomenduojama ir poroms!

Shutterstock nuotr./Seksas
Shutterstock nuotr./Seksas

Kas yra spenelių orgazmas?

Nors iš pirmo žvilgsnio tai skamba kaip mitas, įvairūs tyrimai rodo, kad pasiekti kulminaciją neprisilietus prie vulvos, penio ar kitų lytinių organų, gali nemaža dalis žmonių.

Kad pasiektumėte spenelių orgazmą, reikia tinkamu intensyvumu stimuliuoti spenelius ir krūtis.

Daugeliui moterų (taip pat ir daliai vyrų) speneliai yra viena iš jautriausių erogeninių zonų. Ant jų yra be galo daug nervų galūnėlių, kurių dirginimas (glostymas, maigymas, kandžiojimas) gali sukelti intensyvius ir malonius pojūčius. O kartais – ir tikrą orgazmą.

Patyrusieji spenelių orgazmą jį lygina su vaginaliniu orgazmu.

Kaip užkopti į palaimos viršunę?

Žmogaus kūnas unikalus. Kiekvienas žmogus yra skirtingas ir jokie speneliai nėra visiškai vienodi. Jei norite sužinoti, kaip suteikti sau spenelių orgazmą, galite eksperimentuoti naudodamiesi šiais patarimais.

Eksperimentuoti pradėkite nuo skirtingų lietimo technikų. Tai daryti galite patys arba paprašykite partnerio. Sutelkite dėmesį į kvėpavimą ir pasistenkite atsipalaiduoti ir būti „čia ir dabar“.

Kai būsite psichologiškai pasiruošę, lengvais prisilietimais apeikite visą krūtų sritį, lėtai artėdami link spenelio. Vienu pirštu braukite per spenelius ir lėtai trinkite įvairiomis kryptimis. Norėdami eksperimentuoti su temperatūra ir skirtingomis tekstūromis, galite pamėginti liesti spenelius minkštu pliušiniu žaislu arba ledo kubeliais.

Po neilgo laiko jūsų speneliai greičiausiai jau bus sustangrėję, o jūs pats / pati jausite malonų nerimą.

Šie pojūčiai – ženklas, kad laikas žengti toliau ir kaitinti save iš lėto. Jei esate pasiruošę, galite eksperimentuoti suspausdami ir (arba) sukdami spenelius. Neskubėkite ir įsiklausykite į savo kūną bei leiskite rankoms nevaržomai klajoti. Jei taip „žais“ jūsų partneris, sutarkite, kaip parodysite, kad jo veiksmai jums patinka, o kada jis galbūt peržengia ribas.

Kai kurie spenelių orgazmo gerbėjai sako, kad ypatingas jausmas užplūsta, kai partneris šiltu oru kvėpuoja į spenelius, tuo pačiu metu sukdamas juos pirštais ir laižydamas.

Čiulpimas taip pat gali paskatinti didesnę kraujotaką ir padidinti spenelių jautrumą.

Tuo metu jūs galite stimuliuoti partnerį, kad vienu metu galėtumėte pasiekti orgazmą.

123RF.com nuotr./Seksas
123RF.com nuotr./Seksas

Spenelių masažo orgazmas

Kai kurie žmonės prisipažįsta, kad spenelių orgazmą patyrė netikėtai, kai partneris juos masažavo. Jų patirtį galima perkelti į savo miegamąjį!

Pradėkite lėtai ir švelniai didinkite intensyvumą, kad sukeltumėte įtampą ir laukimą. Lėtai pradėkite glostyti klubus, pilvą ir kaklą, jei norite, naudokite masažinį aliejų.

Kai pajusite susijaudinimą, suimkite krūtis ir švelniai spaudžiančiais judesiais jas masažuokite. Kol kas venkite liesti spenelius, sutelkite dėmesį tik į krūtis.

Šiame etape svarbiausia yra sukelti malonų nekantrumą, kad jūsų kūnas pasiektų tokią stadiją, kai nebegalėsite atsispirti spenelių lietimui, tačiau sustokite prieš pat pasiekdami šį tašką. Malonumo atsisakymas ar atidėliojimas gali sustiprinti galutinį rezultatą.

Pradėję glostyti spenelius, galite toliau liesti ir krūtis, kad išlaikytumėte įtampą, o jei norite, pamažu pradėkite spenelius žnaibyti. Šis suspaudimas gali padėti išsiskirti oksitocinui (hormonui, sukeliančiam atsipalaidavimo, ryšio ir meilės jausmus), o tai savo ruožtu padidina malonumą.

Taip pat galite paeksperimentuoti su vadinamąja „riedėjimo technika“. Užuot tiesiogiai suspaudę, suimkite spenelio pagrindą ir lėtai sukite jį tarp rodomojo piršto ir nykščio. Tai gali sukelti visapusišką pojūčių bangą, ypač jei tai derinama su slidžiu masažo aliejumi.

Nors jausmingas spenelių masažas kai kuriems gali būti labai veiksmingas, svarbu nepamiršti, kokie skirtingi esame. Tas, kas vienam tinka, nebūtinai patiks kitam. Svarbiausia yra eksperimentuoti, kad žinotumėte, į ką reaguoja ir atsiliepia jūsų ir partnerio kūnas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius