Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kaip suprasti, kad jis jums abejingas?

Kartais mes, apsvaigusios nuo meilės žaviam vyrui, nebegalime nusiimti rožinių akinių ir pamatyti ne tokios saldžios realybės. Imame jausti jo šaltuką, bet nė nedrįstame pagalvoti, kad kažkas pasikeitė. Taigi vieną dieną verta atsimerkti. Jis jums abejingas, jei...
Abejingumas
Abejingumas / Fotolia nuotr.
Temos: 1 Jausmai

1. Jūs esate pagrindinė pasimatymų iniciatorė. Jei nuolat turite žengti pirmą žingsnį, kad galėtumėte susitikti, ir tie pasimatymai labiau rūpi jums, o ne jam, verta pažvelgti tiesai į akis.

 

2. Neaptarinėjate rimtų temų. Jei tik juokaujate ir mylitės, niekada nepasišnekate iš širdies, nesidalijate džiaugsmais ir rūpesčiais, greičiausiai vyras jus vertina tik kaip laisvalaikio praleidimo objektą.

 

3. Jis nepasakoja apie save. Kai vyras labai uždaras, t. y. nešneka apie artimuosius, apie praeitį, yra du variantai: arba jis besislapstantis nusikaltėlis :), arba tiesiog nenori su jumis suartėti ir pasakoti asmeninių dalykų.

 

4. Vyrui nerūpi jūsų jausmai. Jei jis demonstruoja, kad nesate jam svarbi (atvirai dairosi į kitas moteris ir to net neslepia), pagailėkite savęs ir kuo greičiau su juo nutraukite ryšius.

 

5. Vyras nesupažindina jūsų su savo draugais, artimaisiais. Arba jis gėdijasi jūsų, arba nevertina rimtai. Kai stipriosios lyties atstovas randa savo moterį, jis pasiruošęs parodyti ją visam pasauliui.

 

6. Jo kalboje nėra žodelio „mes“. Kai žmones sieja šilti santykiai, jie dažnai kartoja žodį „mes“, o rečiau „aš“.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius