Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 12 24 /2023 06 01

Kas gali būti gera dovana visai šeimai?

Užuot pirkę kiekvienam šeimos nariui individualias dovanas, pagalvokite, gal verta mylimiausiems įteikti kažką, kuo jie gali pasidalinti arba padovanoti patirtį drauge. Kai kurie žmonės gali kur kas labiau įvertinti šeimos buvimą kartu nei dovaną, skirtą asmeniškai tik jiems.
Kalėdinė dovana
Kalėdinė dovana / „Fotolia“ nuotr.

Portalas tempo.co pristato keturias kalėdinių dovanų idėjas jūsų mylimiausiems.

Suvienyjantys virtuvės prietaisai

Ne kalba eina ne apie įprastus virtuvės įrankius ir prietaisus, kuriuos mama dažniausiai naudoja virdama ar kepdama. Nupirkite prietaisą, kuriuo naudosis ir maži, ir dideli šeimos nariai, ypač ypatingomis progomis. Tai gali būti spragėsių gaminimo aparatas, ledų gaminimo mašina ar rinkinys, skirtas kepti imbierinius sausainius, kuriuos visuomet norėjote pagaminti Kalėdoms.

Šeimos atostogos

Gal laikas paatostogauti visai šeimai? Nesvarbu, ar užsienyje, ar užmiestyje. Bet kur, kur leidžia jūsų kišenė. Galite keliauti traukiniu, jeigu jums patinka toks keliavimo būdas, arba skristi lėktuvu, jei norite daugiau pasimėgauti pačia atostogų vieta.

Bet kuriuo atveju ši dovana padovanos jums puikių prisiminimų, kuriuos sukursite būdami drauge.

Pagrindiniai buitiniai prietaisai

Ar svarstėte savo šeimai nupirkti naują buitinį prietaisą Kalėdoms? Rinkitės tokius, kurie būtų patrauklūs visai šeimai ir taptų priežastimi vėl visiems susiburti.

Ką turime minty? Į šią kategoriją patenka daugybė dalykų, tokių kaip prietaisas žaidimams, televizorius, biliardo stalas ar masažo kėdė.

Dviračiai šeimai

Gerai, galbūt šią dovaną galima būtų laikyti individualia kalėdine dovana. Vis dėlto, jei dviračius vienu kartu padovanosite visiems šeimos nariams, ateityje būtent ši dovana gali suvienyti visą šeimą sekmadieniais visiems išvažiuoti pasivažinėti ar poilsio dieną praleisti lauke. Įsivaizduokite, kiek nuotykių beminant visiems kartu jūsų laukia!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius