Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kas „užmuša“ norą mylėtis?

Kartais moteris jaučiasi... Na, kaip darbinis arklys. Pamiršusi, kad dar neseniai ji spinduliavo moterišką seksualumą. Tad kokios tokios nykios būsenos priežastys?
Jis ir Ji
Jis ir Ji / Fotolia nuotr.

Buities problemos

 

Kai pora kartu jau ne vienerius metus, tarp vyro ir moters beveik nebelieka paslapčių, o buities rūpesčiai tarsi praryja visą tvyrojusią aistrą. Verta prisiminti, kokia buvote ir kaip jautėtės vos susipažinusi su savo žmogumi ir pasistengti pasikeisti. Tik atnaujinti santykius turėtų norėti abu sutuoktiniai. Jei jūs šmėžuosite vyrui po nosimi su seksualiu chalatėliu, o jis abejingai drybsos fotelyje su nudryžusiais šortais, srėbs n-tąjį alaus bokalą, pokyčiai lovoje mažai tikėtini.

 

Nuolatiniai konfliktai

 

Kai šeimoje tvyro karo atmosfera, seksualumas dingsta. Romantiški jausmai neįmanomi ten, kur karaliauja negatyvūs. Universaliausia išeitis – atviras pokalbis, per kurį abi pusės ramiai išsako savo pretenzijas ir pageidavimus.

 

Apsileidimas

 

Posakis „Jei mylės, mylės tokią, kokia esu“, dažniau egzistuoja moteriškuose pokalbiuose, o ne realybėje. Vyrui, kurio moteris priaugo kažin kiek kilogramų svorio ir nustojo savimi rūpintis, gali pasirodyti, kad jis gyvena su nebe ta, kurią vedė ir kuria žavėjosi. Galima viską suversti genams ar sunkiam gyvenimui, bet šiandien yra visos sąlygos atrodyti patraukliai. Ir tikrai nebūtinai investuojant į plastikos chirurgo paslaugas ar prabangų apatinį trikotažą. Pastangos gali būti ir minimalios, bet jos turi būti nuolatinės.

 

Gyvenimas, virtęs rutina

 

Namai-darbas-namai – štai scenarijus, kuris griauna meilę. Laikykitės taisyklės kartu su vyru bent kelis kartus per mėnesį pakeisti aplinką: nueiti į kiną ar teatrą, į svečius ar vakarėlį. Tai įneš į jūsų gyvenimą kitokių spalvų ir naujų emocijų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius