-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kas yra tikrasis mūsų turtas – karjera ar artimi žmonės?

Draudimo bendrovė „Gjensidige“ atkreipė dėmesį, kad Lietuvos žmonės jaučiasi gana nesaugūs ir menkai rūpinasi savo saugumu. Kodėl mes nesijaučiame laimingi, gyvename niūrūs ir nesirūpiname rytdiena? Neslėpkime – pavydžiai žiūrime į klegančius stalus kur nors Italijoje ar Ispanijoje. Kaip jie taip moka bendrauti ir džiaugtis vieni kitais?

Diskusijos su mokslininkais parodė, kad Lietuvoje jaučiamės gana vieniši ir nelabai kam reikalingi, nes neturime gilesnių bendravimo, pokalbio su kitais tradicijų, mūsų menki ir silpni ryšiai net su artimiausiais žmonėmis. Per mažai skiriame vieni kitiems savo dėmesio.

„Gjensidige“ atkreipia dėmesį, kad būtent žmonių tarpusavio ryšiai artimiausioje aplinkoje lemia, kiek tvirtai ir saugiai jaučiamės savo gyvenime. Manome, kad turime šeimą ir draugų, tačiau kada įvertinome, kas mums gyvenime svarbiau – karjera, pareigos, pripažinimas ar šilti susitikimai, bendros vakarienės ir nuoširdūs pokalbiai?

Draudimo bendrovė inicijuoja projektą „Rask laiko pokalbiui“, kviečiantį susimąstyti, kiek savo laiko skiriame artimiausiems žmonėms.

Pokyčius draudimo bendrovė pradėjo nuo savęs – pakvietė savo darbuotojus pasidalinti savo mintimis, patirtimi ir atradimais apie tai, kas jiems gyvenime yra svarbiausia.

„Gjensidige“ žalų regresų grupės vadovas teisininkas Rimgaudas Bernotas sako, kad turtingus mus daro ne pinigai ir statusas, o artimi žmonės ir bendravimas.

Rimgaudas papasakojo apie savo pasirinkimą, kurį teko padaryti prieš keletą metų, – krepšinis ar šeima?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius