-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ko 50-metės moterys tikisi iš santykių?

Ko nori moterys? Šis klausimas vyrus kankino amžių amžius. Sakoma, kad net pačios moterys to nežino pačios, todėl tai – tikrų tikriausia mįslė.
Brandaus amžiaus pora
Pora / 123RF.com nuotr.

„Ar kada nors tai prisipažinsime? Greičiausiai ne. Tačiau šiame straipsnyje moterys atskleidžia kelias savo paslaptis, nes vyrai to prašė“, – rašoma portale women.com.

Jie norėjo žinoti, ko gi 50-metės moterys tikisi iš santykių. Žinoma, jiems teks ir patiems pasistengti: išmokti būti sąžiningais, gerais džentelmenais, galinčiais priversti mus jaustis geidžiamomis.

Sąžiningumas

Kas galėjo pagalvoti, kad penkiasdešimtmetės santykiuose ieško sąžiningumo? Tikriausiai ne vyrai. Tačiau žinokite, kad moterys pirmenybę teikia sąžiningiems vyrams.

Žinoma, visi kartais pameluojame, todėl mažas nekaltas melas yra leidžiamas. Tačiau jei meluojate nuolat ir apie viską, turėtumėte tai ištaisyti prieš įsipareigodami 50-metei.

Romantika

Kai moterys sensta, vienas dalykas nesikeičia – mes visos norime romantikos. Jei vyrukas nesugeba mūsų pakerėti įvairiais romantiškais gestais, jis vargiai patrauks mūsų dėmesį.

Mes norime gėlių, saldainių, vonių su burbuliukais ar kitokių romantiškų apraiškų. Romantikos poreikis yra didelis, ir todėl suirztame, kai jos negauname.

Bendravimas

To nereikėtų net sakyti, tačiau ne visuose santykiuose bendravimas yra geras. Nors, būdamos jaunesnės, mes blogą bendravimą toleruojame labiau, nei turėtumėme, 50-metės moterys to nebedaro.

Tokio amžiaus moterys yra pavargusios nuo „jis sakė, ji sakė“ dramų, ir nori viską išsiaiškinti iš karto. Jei jums tai per sudėtinga, greičiausiai nesate pakankamai subrendę būti su vyresne moterimi.

Linksmybės

Lygiai kaip ir 50-metį perkopę vyrai, 50-metės moterys santykiuose nori daug linksmybių. Nors jos vis tiek ieško stabilumo, sulaukus vyresnio amžiaus joms daug svarbiau, kad gyvenimas būtų kupinas linksmybių ir juoko. Juk tokios partnerystės yra pačios geriausios.

Gerumas

Pasak susitikinėjimų svetainės „Zoosk“ atlikto tyrimo, vyresnės moterys nori „geriečio“. Jaunesnes moteris labiau traukia blogi berniukai ir maištininkai, tačiau vyresnės moterys nebenori tokio tipo vyrų. Jos tai jau patyrė ir žino, kad nieko gero iš to neišeis.

Asociatyvi 123rf.com nuotrauka/Pora
Asociatyvi 123rf.com nuotrauka/Pora

Geismas

Galbūt tai bus naujiena, tačiau vyresnės moterys nori jaustis geidžiamos. Kartais visuomenėje sakoma, kad sulaukusios tam tikro amžiaus moterys seksualiai vyrų nebenori, tačiau tai – netiesa.

Kuo dažniau iš savo partnerių girdime, kad jie mūsų nori, jiems mūsų reikia, tuo labiau tuo tikime.

Draugystė

Kad ir kaip bebūtų, vyresnės moterys partneriuose labiausiai ieško draugo. Laikui bėgant vis sudėtingiau formuoti draugystes, todėl jei vyras, su kuriuo susitikinėjame, nenori būti mūsų draugas, be didelės sąžinės graužaties mesime jį iš savo gyvenimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius