-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ko iš mylimos moters santykiuose tikisi vyrai?

Jie mus myli, jiems mūsų reikia ir apie mus jie galvoja, kaip ir mes apie juos. Tačiau ar žinote, ko tiksliai santykiuose ieško vyrai?
Vyras
Vyras / „Fotolia“ nuotr.
Temos: 2 Santykiai Meilė

To dažniausiai garsiai jie nepasakys, žinutėje neparašys ar „Facebook'o“ sienoje nepaskelbs – na, juk naivu būtų to tikėtis, tiesa?

Tiesą teks išsiaiškinti pačioms. Ir čia į pagalbą skuba portalas mindbodygreen.com. Santykių konsultantas Vishnu Subramaniamas atskleidžia 15 dalykų, kurių santykiuose ieško vyrai.

Tad ko gi jiems reikia?

1. Jūsų gerumo

Pasaulis išties gali būti žiaurus, ypač vyrų pasaulyje, kur vyrauja konkurencija ir valdžios troškimas. Tad akivaizdu, kad kiekvienas vyras grįžęs namo nori mažiau teisiamų žodžių, daugiau atlaidumo ir supratimo iš savo mylimos moters.

2. Jūsų laimės

Pasakykite mums, kad esate laiminga. Parodykite mums, kad esate laiminga. Juk kiekvienam iš mūsų patinka tai žinoti. Žinoma, geras vyras bus šalia ir sunkesniais laikais, bet kiekvienam smagu žinoti, kad tų laimingesnių laikų taip pat pasitaiko. Juk laimė yra užkrečiama.

Kiekvienas iš mūsų norime būti su žmogumi, kuris net tamsiausiose spalvose geba rasti saulės spindulį ir parodyti jį mums.

3. Jūsų pagyrų ir dėkingumo

Kai kitą kartą vyras padarys jums ką nors malonaus ir gero, padėkokite jam už tai – taip įvertinsite jo pastangas. Pasakykite, kaip šis jo gestas privertė jus pasijusti bei kas tame labiausiai jums patiko. Leiskite savo mylimajam žinoti, kaip stipriai jį vertinate ir džiaugiatės jo kompanija.

4. Jūsų palaikymo

Kiekvienas iš mūsų retkarčiais savimi abejojame ir kiekvienam iš mūsų reikalingas palaikymas. Kas geriau turėtų tai padaryti, jei ne antroji pusė? Pasakykite, kad palaikote mūsų sprendimus, pasirinkimus ir stenkitės mus palaikyti. Pasakykite, kad mumis didžiuojatės.

5. Jūsų prisilietimų

Mums reikia jūsų prisilietimų, bučinių, apkabinimų. Intymumas su jumis mums yra labai svarbus. Kai esame liečiami, jaučiamės mylimi. Kai esate dosnios savo šiluma, mes esame laimingiausi pasaulyje.

6. Jūsų aistros

Mes norime, kad mūsų jūs norėtumėte, tiesiog trokštumėte. Ir norime, kad pasakytumėte savo troškimus mums.

7. Jūsų stiprybės ir paramos

Kai gyvenime susiduriame su iššūkiais, esate mums reikalingiausios. Ir nors retkarčiais nenorėsime apie tai kalbėtis, mums reikės tos, kuri galėtų tyliai palaikyti ir įkvėpti stiprybės. Reikės tos, kuri padrąsintų ir palaikytų užnugarį. Galbūt ir bijosime pasirodyti jums silpni, bet palaikymo šiomis akimirkomis mums gyvybiškai reikės.

Fotolia nuotr./Brandaus amžiaus pora.
Fotolia nuotr./Brandaus amžiaus pora.

TAIP PAT SKAITYKITE: Tomas Ramanauskas. Mane ištiko vaikas

8. Jūsų supratimo

Esame mes problemų sprendėjai. Ir kai iškyla problemos, dažniausiais atvejais mums už šių problemų sprendimus kur kas svarbesnis yra jūsų supratimas ir palaikymas. Galbūt net ir nenorėsime kalbėtis apie savo išgyvenimus, mums užteks tik jūsų buvimo šalia.

9. Jūsų gebėjimo atleisti

Klaidų darome visi, tad ir už tas klaidas nereikėtų pykti visą gyvenimą. Jei jau „susimovėme“ nelaikykite pykčio prieš mus amžinai. Atleiskite mums ir suteikite antrą šansą.

10. Jūsų atsidavimo

Kaip ir jūs, taip ir mes norime jaustis esantys vieninteliai jūsų gyvenime. Tad parodykite, jog taip ir yra. Būkite šalia, kai mums labiausiai to reikės, paremkite, kai visi nusisuks ir palaikykite, kai visi peiks.

11. Jūsų pasitikėjimo

Pasitikėjimą mes be galo vertiname – pasakykite, kad pasitikite ir mumis. Kiekvienam iš mūsų smagu žinoti jūsų jausmus.

12. Jūsų kantrybės

Mes nesame tobuli ir galbūt dar nė iš tolo nesame tokie, kokio norite jūs, bet žinokite – mes vertiname jūsų kantrybę ir įdėtas pastangas, kad užaugtume ir taptume geriausiomis savo pačių versijomis. Jūsų kantrybė ir padrąsinimas padės mums subręsti.

13. Jūsų juoko

Garsus rašytojas Oscaras Wilde'as yra pasakęs: „Gyvenimas yra pernelyg svarbus, kad būtų vertinamas pernelyg rimtai“. Ir išties, juk visi klystame, skaudiname artimus žmones, tačiau tai dar nereiškia, kad visada privalome būti nelaimingi. Kiekvienas iš mūsų norime būti su žmogumi, kuris net tamsiausiose spalvose geba rasti saulės spindulį ir parodyti jį mums. Juk gyvenimas tada būna daug smagesnis. Tad pasijuokime kartu.

14. Jūsų draugystės

Jos mums reikia labiausiai. Mes norime džiaugtis kartu praleistu laisvalaikiu, jūsų kompanija ir jaustis patogiai jūsų draugijoje. Pasistenkite tapti mūsų drauge ir mūsų širdį laimėsite amžiams.

15. Jūsų atsitraukimo (kartais)

Laiko vienatvei ar su draugais mums taip pat reikia, tai padeda mums persikrauti emociškai. Ir didžiausia dovana, kurią galite mums suteikti – tai šis laikas, kuomet galėtume susitikti su savo draugais ar pasimėgauti laisvalaikiu, kuris jums galbūt ne prie širdies. Šis laikas, kuomet būname atskirai nuo jūsų, palaiko balansą mūsų gyvenime ir suteikia šansą jūsų pasiilgti.​

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius