Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ko nepatartina sakyti aplinkiniams apie mylimąjį?

Jis amžinai vėluoja? O dar pavalgęs atsirūgsta garsiai? Be to, miegodamas knarkia? Taip, visa tai jūs žinote, su tuo susitaikėte ir netgi pripratote. tačiau ar verta šią informaciją girdėti bičiuliams bei giminaičiams? O gal nieko tokio?
Netvarkingas vyras
Netvarkingas vyras / Shutterstock nuotr.
Temos: 2 Kritika Vyras

Taip, kartais su draugėmis puiku pasikalbėti apie viską – net apie intymiausias jūsų ir jūsų antrosios pusės gyvenimo smulkmenas. Tačiau yra keletas dalykų, kuriuos apie savo mylimąjį turėtumėte nutylėti net atviriausiomis akimirkomis.

Portalas DarniPora.lt pataria kitiems nepasakoti, jeigu...

... jis yra labai konservatyvus. Tikriausiai nė vienam vyrui nepatinka kitų akyse atrodyti nedrąsiam ir, dar blogiau, konservatyvesniam nei jo mergina. Todėl jei pasakojate apie jųdviejų atostogas šiltuose kraštuose, verčiau pamirškite papasakoti apie tai, kaip vieno renginio metu jūs drąsiai išbandėte pilvo šokius, o jūsų antroji pusė nė už ką nesutiko to padaryti.

... praeityje jis buvo mergišius. Jei jūsų gyvenimo draugas kadaise buvo tikras sijonų kolekcininkas ir jam buvo sunku užmegzti ilgalaikius santykius, verčiau tai nutylėkite. Ir visai ne todėl, kad jam bus nemalonu tai girdėti. Žinoma, tikriausiai dažnam vyrui malonu pripažinti, kad jie sulaukia daug moterų dėmesio. Tiesiog jei jūsų draugai ar šeimos nariai susidarys nuomonę, kad jūsų mylimasis yra mergišius, kiekviename jo poelgyje ims ieškoti ženklų, kad jis yra jums neištikimas.

... turėjo „blogų“ merginų. Juk suprantate, kad neturite teisės partnerio teisti dėl jo praeities. Kad ir kiek merginų jūsų draugas turėjo, jis su jomis išsiskyrė, taigi jis tikrai žino, kad jos turėjo trūkumų. Todėl kad ir kokios jos buvo kvailos, pasileidusios ar negražios, neturite teisės jų aptarinėti su savo draugėmis. Atminkite, kad tai darydama jūs pripažįstate, kad jūsų antroji pusė turi blogą skonį. Tačiau jis juk išsirinko ir jus.

... pasitaiko nesklandumų lovoje. Jūsų mylimasis jausis tikrai nesmagiai, jeigu  aplinkiniams papasakosite apie jūsų lovos problemas. Daugelis porų anksčiau ar vėliau susiduria su didesniais ar mažesniais nesklandumais lovoje, tačiau nėra abejonės, kad panašias problemas turite spręsti tik dviese. Juk nenorite, kad jūsų draugės kiekvieną kartą susitikusios su jūsų mylimuoju į jį pažvelgtų gailesčio kupinomis akimis… Patikėkite, jis tai tikrai pastebės.

... jis turi baimių. Galbūt jūsų mylimasis paniškai bijo šunų ir, pamatęs net mažiausią keturkojį, pereina į kitą gatvės pusę? O gal jis labai bijo aukščio, todėl elektros lemputes tenka keisti jums? Nesvarbu, kokių baimių turi jūsų gyvenimo draugas, jam tikrai nemalonu, kai jo baimes aptarinėjate su aplinkiniais.

... jis žeria kritiką apie jūsų artimuosius ar draugus. Galbūt jis kartais pastebi, kad jūsų draugės nėra mandagios arba jūsų mama labai priekabi, tačiau tikrai nenori, kad jo nuomonę žinotų ir jos. Todėl savo draugėms ar mamai niekada nepasakykite ko nors tokio: „Tu tokia priekabi, net mano draugas tai pastebėjo“. Patikėkite, nuo to tikrai niekam geriau nebus.

... kažko jis nemoka buityje. Na, tikrai ne visi vyrai moka gražiai skusti bulves, skaniai gaminti ar susiadyti kojines. O kartais buities darbus jis atlieka tiesiog kitaip nei jūs, ir tik todėl jums tai nepatinka. Todėl gerai pagalvokite prieš jį kritikuodama. Juk tai tik smulkmenos, dėl kurių pyktis neverta. Beje, jei jo įgūdžius aptarinėsite prie jo mamos, ji gali tai suprasti asmeniškai ir įsižeisti. Juk iš jos jis išmoko, kaip reikia atlikti tam tikrus namų ruošos darbus.

... jam nesiseka darbe. Jei jūsų mylimasis paprašė jūsų pagalbos susidorojant su jo darbinėmis užduotimis, nepulkite apie tai pasakoti visam pasauliui. Jei visiems pasakosite apie tai, kad padėjote gyvenimo draugui parašyti ataskaitą ar pasiruošti projekto pristatymui, jis gali jaustis taip, tarsi nesugebėtų susidoroti su jam paskirtomis užduotimis.

... turi neigiamų savybių. Jei turite priekaištų savo mylimajam, pirmiausia apie tai turite pasakyti jam. Žinoma, kad to jis nenorėtų pirmą kartą išgirsti tuomet, kai apie tai pasakosite savo geriausiai draugei ar seseriai. Jis juk nusipelno bent vienos galimybės pakeisti savo elgesį prieš tai, kai imsite jį kritikuoti visų akyse.

Apskritai kalbėtis su draugėmis ar giminėmis apie vyrą, menkinti jo savivertę, orumą, jį kritikuoti yra žema. Galima pasijuokti iš jo eisenos, pavydo scenų ar to, kaip jis negrabiai sega kūdikiui sauskelnes, tačiau... Gal geriau tai pasilaikykite, o jeigu niežti liežuvį, labai gerai pagalvokite, ką šia žinia norite pasakyti pasauliui. Įsivaizduokite: kaip atrodytų, jei vyras su draugais kalbėtų apie jus taip atvirai - jūsų celiulitą, pykinimą po vakarėlio, nesiorientavimą erdvėje, nemokšišką vairavimą, apie tai, kad vis rečiau norite mylėtis ar apie tai, kaip nesėkmingai laikotės dietos. Reaguotumėte jautriai, tiesa? Vyrai irgi turi jautrių vietelių ir nėra tokie storaodžiai, kaip jums atrodo...

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius