-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Ko nori vyrai? 8 nerealūs lūkesčiai iš moterų

Vyrai sako, kad moterys trokšta neįmanomų dalykų, tačiau jų lūkesčiai yra nė kiek ne menkesni. Pavyzdžiui, kai kurie tikrai mano, kad moteris visada atrodo lyg nužengusi nuo žurnalo viršelių ar kad ji negali būti blogos nuotaikos ir turi šokinėti it kokia Stepfordo šeimininkė.
Pora
Pora / Fotolia nuotr.

Jeigu norite darnių santykių, kartais praverstų pažvelgti į situaciją iš šalies ir suvokti, kaip mes, moterys ir vyrai, skiriamės vienas nuo kito. O juk tikslas surasti tuos bendrus taškus, ar ne?

Mes negalime atrodyti nuostabiai, neskirdamos tam laiko

Tipiška situacija: „Dar 10 minučių, ir būsiu pasiruošusi“. Tai reiškia, kad laiką galite padauginti bent kelis kartus, kol iš tikrųjų dama bus pasirengusi išeiti. Esmė ne ta, kad moteris nespėja susiruošti, susišukuoti, pasidažyti ir pan., o ta, kad nori išties atrodyti pribloškiančiai. Apgalvotas įvaizdis reikalauja pastangų, tad verčiau savo mylimosios neskubinti, nedūsauti ir nesinervinti, kad viskas vyksta ne pagal planą. Tikėtis, kad ji per 15 minučių virs karaliene? Štai kas yra ne pagal planą.

Mes negalime būti ir lieknos, ir apvalios tuo pačiu metu

Tiek daug reikalavimų moteriškai figūrai: mes turime būti lieknos, tačiau ne per liesos, minkštų kūno formų, bet ne storos, pasportavusios, tačiau ne per raumeningos. Trumpai tariant, mūsų figūra turi priminti smėlio laikrodį su kuo ryškesnėmis kūno linijomis. Tačiau realybėje tokia figūra veikiau išimtis nei taisyklė, tad supraskite, kad visų pirma mes mylime savo kūną tokį, koks jis yra, – sveiką ir natūralų.

Mes nenustosime susitikinėti su kitais, kol mūsų santykiai taps oficialūs

Jeigu vyrai mėgsta keliose vietose užmesti meškeres ir susitikinėti su keliomis merginomis vienu metu, jie neturėtų reikalauti, kad moteris priklausytų tik jiems. Nė viena dama, žinodama, kad jūs mezgate santykius su keliomis merginomis ir nesate apsisprendę, ko norite iš santykių, tikrai nesėdės ant sofos laukdama jūsų skambučio.

Mes nenutrauksime ryšių su savo vyriškosios lyties draugais

Sakoma, kad vyrai ir moterys negali būti tik draugais, kadangi anksčiau ar vėliau prabunda gilesni jausmai – aistra, geismas ar abipusė simpatija. Tačiau iš kitos pusės, jeigu jūs metų metus draugavote su mielu vaikinuku, kuris visada buvo šalia ir jūsų nesiejo jokie trikdantys jausmai, kodėl turėtumėte nutraukti ryšius su juo, susiradusi vaikiną? Tai yra jūsų pasirinkimas, tad nereikėtų paklusti savo naujai pasijai, kuri tetrokšta pakeisti jūsų gyvenimą. Gal ir iki jo jūsų pasaulis buvo puikus?

Taip pat skaitykite: Iniciatyvos „Dydis nesvarbu“ įkūrėja Giedrė Valavičiūtė: „Esu stora, ir tai puiku!“

Mes nemokame skaityti jūsų minčių

Vyrai kalba bene kelis kartus mažiau nei moterys ir dažniausiai jų nesiklauso. Beje, ir apie savo jausmus bei išgyvenimus stipriosios lyties atstovai užsimena retai – dažniau jų sunkią vidinę būtį išduoda pasyvi agresija. Taigi, verčiau jau baigti žaisti emocines pinkles ir pasidalyti jausmais su savo moterimi. Kaip galite tikėtis supratimo, jeigu visada tylite?

Mes negalime jums skambinti „daugiau“ ar „mažiau“ tuo pačiu metu

Nė vienas vyras nebus patenkintas, kai jį užvers mylimosios skambučiai ir žinutės. Tai trikdo ir erzina, tačiau kai dėmesio rodoma per mažai, vėlgi, jausena nekokia. Taigi, mielieji, padėkime vienas kitam atrasti ribą, kada to dėmesio yra tiek, kiek reikia. Juk kai jausmai užvaldo protą, o mintyse sukasi tik svajonė kuo greičiau prisiglausti prie mylimojo ar išgirsti jo balsą, nesuklysti yra gana sunku.

Mes retai darome išimtis iš taisyklių

Kiekviena moteris dažniausiai turi savo susitikinėjimo taisykles: „Nesibučiuoti per pirmąjį pasimatymą“, „3 ar 5 pasimatymų taisyklė iki fizinio ryšio“ ir pan. Tokios taisyklės moterų galvoje sukuriamos ne veltui – nė viena netrokšta jaustis pigia ar ta, kuria tik naudojasi. Mes nenorime būti įskaudinos ar suartėti ir būti paliktos. Todėl mūsų nereikia skubinti, kadangi jeigu vyras tikrai vertas dėmesio, mes galime padaryti išimtis ir be papildomo raginimo.

Taip pat skaitykite: 10 frazių, kurios užgesins bet kokį konfliktą

Mes nenorime „tik sekso“ painioti su emociniu ryšiu

Kai kada ir moterys puoselėja tik fizinius santykius ir netrokšta įsipareigoti. Todėl verta suvokti, kad į tokius santykius geriau neįtraukti emocinių dalykų – darbo, asmeninių problemų, laiko leidimo drauge kine, restorane ir panašiai. Visa tai veda arba prie sumaišties, pavyzdžiui, santykių, kurių mes nenorime kurti, arba suteikia mums viltį, kad santykiai įmanomi. Tačiau apgaulingi lūkesčiai šiuo atveju – blogiausia, kas gali nutikti, tad verta sutarti – ko mums reikia vienam iš kito.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius