Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kokį vyrų elgesį moterys labiausiai vertina lovoje

Seksas gali būti viena iš maloniausių patirčių, ypač, kai žinai, kaip elgtis ar kas patinka partneriui. Taigi, mielieji vyrai, atmintinė jums – ką labiausiai įvertins jūsų mylimos damos?
Pora
Pora / Fotolia nuotr.

Garsai

Ką manote apie seksą visiškoje tyloje, kai nė vienas partnerių neišleidža nė menkiausio garso? Na, arba labai nuobodu ir visiškai neįkvepia, arba tiesiog gėdijatės išreikšti savo jausmus. Nereikia stūgauti it pamišusiems, kad kaimynai nepradėtų skųstis pernelyg kaitinančia aistra, tačiau atrasti sau priimtiną ir malonią garsinę aistros išraišką visai patartina. Pamėginkite.

Noriu tavęs čia ir dabar!

Mintis, kad jie trokšta savo mylimųjų čia ir dabar išties kaitina. O kartais žvilgsnis gali būti iškalbingesnis net už veiksmus… Taigi, jeigu jaučiate, kad atmosfera tarp jūsų kaiste kaista, o nuo įtampos net užgniaužia kvapą, parodykite tai savo išrinktajai. Kas gali būti geriau nei pradėti ją nurenginėti mintyse? 

Nepamirškite mūsų kūno

Kartais juokaujama, kad vyras turi vieną erogeninę zoną, o moteris yra viena didelė erogeninė zona. Išties juokas juokais, tačiau nereikia susitelkti tik į krūtis ar apatinę kūno dalį... Kaklas, plaukai, jaudinantys kūno linkiai ir apskritai visas moters kūnas tikrai įvertins jūsų prisilietimus. 

Sukurkite jaudulį ir laukimą

Nėra nieko geriau nei lėtas erzinimas ir ėjimas link tikslo. Centimetras po centimetro slystantys drabužiai, glamonės, kurios įkaitina, žvilgsnių kalba, atskleidžianti aistrą, – visa tai viena svarbiausių sudedamųjų gero sekso dalių. 

Taip pat skaitykite: Po sekso: elgesys, padėsiantis pagerinti santykius

Pasitikėjimas

Žinojimas, kas esi, savęs vertinimas atsispindi ir intymiuose santykiuose. Narcizai moterims tikrai nėra įdomūs ar patrauklūs, ypač, susirūpinę tik savo malonumais. Tačiau tas, kuris žino, ką daro, net jei tai ir nėra tobula, turėdamas tikslą pamaloninti savo artimą žmogų, visada virs tobulybe. Anksčiau ar vėliau. 

Shutterstock nuotr./Mylimųjų pora.
Shutterstock nuotr./Mylimųjų pora.

Komplimentai

Kad ir kaip moteris savimi tiki ir pasitiki, komplimentus visada malonu girdėti. Todėl laikas nuo laiko tarstelėkite vieną kitą žodį, kuris įvertintų mus nuo galvos iki pirštų galiukų. Tai išties jaudina ir pažadina aistrą.

Nebijokite parodyti iniciatyvos

Kai tik vienas partneris rodo iniciatyvą ir norą dominuoti – nieko gero nelaukite (nebent tai porai priimtina ir patogu). Todėl išties puiku, kai vyras ima vadžias į savo rankas ir atvirkščiai. Taigi, garsiai sakykite, ko norite  vienas iš kito, ir pamatysite, kaip atrasite tai, kas išties įkaitina ir užveda.

Taip pat skaitykite: Ar tikrai vyrams rūpi tik seksas?

Klausykitės

Kiekvienas mūsų yra ne tik skirtingas – mums patinka ir visai kitokie dalykai. Todėl paaštrinkite savo klausą ir stebėkite, kas įaudrina jūsų partnerę. Tokia aistringa komunikacija – tiesus kelias į vienas kito glėbį ir malonius atradimus.

Eksperimentuokite

Tai kas priimtina jums, nebūtinai patinka moterims, tačiau kaip išsiaiškinti, ar jūs abu pasiruošę žengti eksperimentų keliu? Pabandyti visuomet verta, kadangi drąsa ir pasitikėjimas savimi, kaip jau rašėme aukščiau, visuomet palieka įspūdį. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius