-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kokio amžiaus sulaukę mėgaujamės kokybiškiausiu intymiu gyvenimu?

Amžius turi įtakos mūsų meilės santykiams. Tai, kas atrodo svarbu 20-ies, visiškai kitaip vertinama, kai įžengi į penktąją dešimtį.
Jausminga pora
Jausminga pora / Fotolia nuotr.

Štai, pavyzdžiui, jeigu kilo klausimas, kada patiriate kokybiškiausią ir  savo seksualiniame gyvenime, atsakymas turėtų nudžiuginti, rašo womenshealthmag.com. Atlikta apklausa „Happify“ atskleidžia, kad geriausias seksas patiriamas sulaukus 40, o jeigu norite tiksliau – 46 m. (bent jau taip teigia žmonės sulaukę 50–60 m.)

Galima paminėti ir kitų faktų apie seksą, tarkime, kaip dažnai mylisi laimingos poros? Tyrimų duomenimis, tam užtenka vos vieno karto per savaitę. Štai pavyzdžiui, tipiškas amerikietis (vienišas ar vedęs) mylisi 2–3 kartus per savaitę. Todėl pamirškite kiekį, o veikiau susitelkite į kokybę, kadangi vyresnės poros, kurios tuo užsiima reguliariai, yra laimingesnės.

Sekso trukmė taip pat dažnai mistifikuojama – visą naktį trunkantys meilės žaidimai matomi filmuose, bet ne realybėje. Jeigu manote, kad sekso trukmė viršija keliolika minučių, esate ne visai teisūs. Ilgas meilės aktas su pasitenkinimu neturi nieko bendro, mano mokslininkai. Juolab, kad tai gali daugiau išvarginti nei suteikti malonumą. Vidutinė akto trukmė, pasak mokslininkų, yra nuo 3 iki 7 minučių. Tiesa, į tą laiką nėra įtrauktos „apšildomosios“, įžanginės, glamonės.

Dar galime patarti, ir kada užsiimti seksu: Cincinačio universiteto mokslininkai nustatė, kad rytinis seksas – natūralus „vaistas“ nuo dienos streso. Ir net tik vienos dienos – toks efektas trunka net iki septynių dienų! Be to, rytinis seksas kilsteli imunoglobulino A lygį, taigi organizmas gali geriau kovoti su infekcijomis. Tai tarsi vitaminai – tik malonesni.

TAIP PAT SKAITYKITE: Aklai žmonai vyras sukūrė kvepiančių gėlių sodą, kad ji vėl šypsotųsi

Beje, jeigu jums reikia tobulų santykių recepto, pasak dar kito tyrimo, – prašom: štai kokie niuansai padeda santykius išlaikyti idealius – seksas du kartus per savaitę, penki apsikabinimai kasdien ir svarbiausi žodžiai prieš miegą – „aš tave myliu“... Tyrėjai pabrėžia, kad dar vienas gyvybiškai būtinas dalykas – tai gebėjimas atsiprašyti. Belieka pridėti dar kelis recepto ingredientus: dalijimasis mėgstama veikla, namų ūkio reikalais ir nuoširdi draugystė. Štai viskas – idealūs santykiai jau ant jūsų stalo!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius