Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Krepšininkas Antanas Kavaliauskas: mama yra svarbiausias žmogus mano gyvenime

Projektą „Rask laiko pokalbiui“ inicijavusi bendrovė „Gjensidige“ pakvietė garsų krepšininką Antaną Kavaliauską pasidalinti savo gyvenimo istorija ir patirtimi, kaip jam pavyksta išsaugoti ryšį su artimiausiais žmonėmis.

Nuolat keliaujantis, daug metų JAV gyvenęs krepšininkas sako, kad mama yra svarbiausias žmogus jo gyvenime. Jie visada rado būdų bendrauti, net ir gyvendami už tūkstančių kilometrų vienas nuo kito.

„Žalgirio“ komanda nusprendė prisidėti prie projekto „Rask laiko pokalbiui“. Šiuo projektu draudimo bendrovė „Gjensidige“ atkreipia dėmesį į viena jautriausių mūsų visuomenės temų – Lietuvoje mažai laiko ir dėmesio skiriame artimiausiems žmonėms. Tad bendrovė kviečia rasti daugiau laiko artimiems pokalbiams.

Lietuvos krepšininkai ypač gerai žino valandų, praleistų namuose, vertę. Varžybos, treniruotės, kelionės atima daug laiko, kurio nebelieka artimiesiems. Todėl krepšinio profesionalai gali pasakyti daug šiltų žodžių savo šeimoms, kurios nuolat jų laukia ir brangina kiekvieną susitikimo minutę.

„Mama visada mane palaikė. Ir už tai jai didelis ačiū. Ji labai reikalinga man, mano šeimai, mano vaikams. Ir mes norime, kad ji visada būtų šalia", – šiltų žodžių mamai negaili Antanas Kavaliauskas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius