Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kur krypsta vyrų akys?

Dažnai nesutariama, į ką per pirmąjį pasimatymą vyrai žiūri. Atlikę tyrimą, kuriame dalyvavo 20 000 europiečių, mokslininkai išskyrė penkis pagrindinius vyrų taikinius.
Jis
Jis / Shutterstock nuotr.

1. Figūra

Nėra svarbu, ar moteris liauna kaip nendrė, ar šiek tiek putlesnė. Vyrai atkreipia dėmesį į kūno proporcijas. Pati gražiausia stipriosios lyties atstovams yra kriaušės formos figūra. Liauna talija ir platūs klubai simbolizuoja moteriškumą ir vaisingumą. Juk kiekvienam vyrui svarbu rasti sveiką moterį, su kuria galėtų pratęsti giminę.

2. Lūpos

Vyrus labiausiai jaudina putlios, išraiškingos lūpos. Moterys tiki, kad jos, pasidažiusios lūpas sodriai raudona spalva, sužavės kiekvieną vyrą. Tiesa ta, jog daugelį vyrų jaudina natūralumas. Lūpas perbraukite vazelinu ar neryškiu blizgiu ir keliaukite į medžioklę!

3. Kojos

Daugelis moterų svajoja apie ilgas kojas. Vyrus išties žavi ilgos, lieknos kojos, kurias vos dengia trumpas sijonėlis. Tiesa, net ir pačios gražiausios kojos neatkreips vyro dėmesio, jei ant jų styros plaukeliai. Jei manote, kad vyrai nepastebi tokių smulkmenų, labai klystate.

4. Krūtinė

Tikriausiai nustebote, kad šis moterų pasididžiavimas atsidūrė ketvirtojoje vietoje. Taip, krūtys patinka visiems vyrams. Tačiau jos šiek tiek pervertinamos. Vyrus išties traukia iškili ir putli krūtinė, vis dėlto labiau jie žavisi aukščiau išvardytomis savybėmis.

5. Plaukai

Vieniems patinka blondinės, kitiems – brunetės, bet visi mėgsta švarius, sveikus, spindinčius plaukus. Šioje kategorijoje laimi ilgaplaukės, nes vyrams ilgi plaukai asocijuojasi su moteriškumu. Labiausiai stipriosios lyties atstovams patinka vešlūs, natūraliai banguoti, žvilgantys plaukai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius