-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Lovoje su žvaigžde: jos savęs nevaržo!

Žinomos moterys lygiai tokios pat kaip nežinomos – kartais būna nuobodžios, bet kartais keistos ir pakvaišusios. Lovoje – irgi.
Megan Fox
Megan Fox / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Pirmasis orgazmas – 40-ties!

Aktorė Kim Cattrall (57 m., Samanta iš „Sekso ir miesto“) ilgai nesuprato, kaip vaidinti savo seksualiąją heroję, nes pačios seksualinis gyvenimas buvo gana komplikuotas. Pasirodo, visus 20 metų ji visiškai nepatyrė jokio malonumo ir apie tai atvirai prisipažino savo knygoje „Pasitenkinimas arba moteriško orgazmo menas“. Ilgai ji buvo įsitikinusi savo frigidiškumu ir su tuo susitaikė: na, nėra to orgazmo ir nereikia, išgyvensiu. Bet sutikus džiazo muzikantą Marką Levinsoną, gyvenimas apsivertė: „O Dieve, pagaliau aš TAI patyriau!!!“ Na, bet nepaisant puikaus sekso, pora vis dėlto išsiskyrė.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Aktorė Kim Catrall
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Aktorė Kim Catrall

Hobis – seksas

28-erių metų filmo „Transformeriai“ aktorė Megan Fox atvira: „Jei turiu laisvo laiko, visada renkuosi seksą, o ne kitus dalykus.“ Ir labai nemėgsta pamokslautojų, kurie seksualias moteris laiko pasileidėlėmis. Ir dažniausiai tai būna moterys, o ne vyrai. Tačiau netgi beveik nuolat svajodama apie seksą, Megan nesiryžta atsitiktiniams santykiams: „Seksas su nepažįstamais vyrais klubuose – tikrai ne man. TAI darau tik su mylimu žmogumi!”

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Megan Fox
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Megan Fox

Natūralumo šalininkė

Keira Knightley (29 m.) labai mėgsta filmuotis nuoga: „Kūnas – mano profesinis instrumentas. Ir aš visai nieko prieš ekrane apsinuoginti!” Keirai patinka, kai vyras aktyviai dominuoja lovoje, be to, jai patinka filmuotis erotinėse scenose, kai režisierius nurodinėja, ką ir kaip daryti. Be to, ji didžiuojasi savo mažomis krūtimis, kurias su malonumu demonstruoja ekrane ir fotografijose bei nenori, kad jos būtų padidintos fotošopu (nors taip nutiko „Chanel“ reklamoje). Be to, viename vyrams skirtame žurnale ji prisipažino, kad dievina natūralų savo kūno kvapą, todėl... retai prausiasi.

„Scanpix“/„Sipa Press“ nuotr./Keira Knightley ir Jamesas Rightonas
„Scanpix“/„Sipa Press“ nuotr./Keira Knightley ir Jamesas Rightonas

Aistringoji nenuorama

Angelina Jolie (39 m.) iki pažinties su Bradu Pittu buvo vadinama išprotėjusia dėl kraujo ir sekso, be to, neslėpė, kad ją traukia ir moterys. Tik vėliau viskas pasikeitė – Angelina tapo daugiavaike motina ir kovotoja už taiką. Na, bet pačioje romano pradžioje porelė praktikavo seksą su sadomazochistiniais prieskoniais, ir kartais taip įsijausdavo, kad dėl triukšmo sunerimdavo apsaugininkai. Tik vienas po kito šeimą gausinantys vaikai įnešė šiokių tokių pokyčių – intymusis gyvenimas tapo šiek tiek ramesnis.

„Scanpix“/„Sipa Press“ nuotr./Angelina Jolie ir Bradas Pittas
„Scanpix“/„Sipa Press“ nuotr./Angelina Jolie ir Bradas Pittas

Erotiški žaidimai

Jennifer Aniston (45 m.) ir jos mylimasis Johnas Mayeris dievino panašų seksą, kaip filme „9 ½ savaitės” – su nuo kūno laižoma plakta grietinėle, glamonėmis plunksnomis ir ledo kubeliais. Be to, Jennifer su meilužiu išbandydavo pačias neįtikimiausias ir keisčiausias pozas. Nepaisant visų eksperimentų, porelė išsiskyrė.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Jennifer Aniston ir Johnas Meyeris
AFP/„Scanpix“ nuotr./Jennifer Aniston ir Johnas Mayeris
 
 

Nepasotinamas apetitas

Gražuolė aktorė Eva Mendes (40 m.) jau seniai atvirai kalba apie savo biseksualumą ir neslepia, kad yra įsimylėjusi savo koleges Keirą Knightley ir Cate Blanchet, tiesa, tik platoniškai. Be to, Eva neslepia, kad žalioje jaunystėje leidosi į seksturą po JAV – mylėjosi visose šalies valstijose. „Mano geriausias seksas buvo Arizonoje ir Kolorade, gal tam turėjo įtakos grynas oras, tyla ir bekraštis dangus, o blogiausias – Aliaskoje. Nevažiuokite ten“, – atvirauja aktorė.

„Scanpix“ nuotr./Eva Mendes
„Scanpix“ nuotr./Eva Mendes

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius