Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mitai, kurie trukdo susirasti vyrą

Nors esate jau ne mažos mergytės ir tikriausiai puikiai nutuokiate, kaip reikia megzti ryšį su vyru, dėl visa ko jums pristatysime JAV santykių specialistų sudarytą 10 populiariausių mitų, kurie, pasak jų, labiausiai moterims trukdo sėkmingai ir laimingai užmegzti naujus santykius. Jei turite tikslų susukti galvą kokiam svajonių princui, meskite šiuos prietarus iš galvos. BŪTINAI!
Jis ir Ji
Jis ir Ji / Fotolia nuotr.
Temos: 1 Jausmai

1. „Esu nepatraukli ir per stora“

KOMENTARAS. Išvaizda nėra kliūtis kurti naujus santykius. Kliūtis yra jūsų požiūris į savo išvaizdą. Aplinkiniai paprastai mus vertina taip, kaip patys į save žiūrime. Be to, išvaizda – reliatyvus dalykas. Jei tikrai jaučiatės nepatraukli ar per stora, kas trukdo mažumėlę pasikeisti? Čia vėlgi kliūtis galite būti tik pati sau...

 

2. „Esu per sena“

KOMENTARAS. Tiesa yra tokia: jums metų yra lygiai tiek, kiek sau jų duodate. Įrašas asmens dokumentuose čia niekuo dėtas. Megzti santykius trukdo ne amžius, o jūsų kompleksai ir baimė pradėti naują gyvenimo etapą. Juk taip patogu sėdėti ant sofutės ir verkšlenti, tiesa?..

 

3. „Bijau likti įskaudinta ar apgauta“

KOMENTARAS. Jei visko bijosite, tada telieka užsimūryti namų duris ir išvis nekišti nosies lauk – juk ant galvos gali nukristi plyta, užpulti koks tarpuvarčių maniakas ir t. t. ir pan. Santykių skausmo nereikia bijoti. Jis mūsų širdį užgrūdina panašiai kaip virusai imunitetą. Svarbiausia – nepasiduoti mazochistinei savigraužai. Jei santykiai su kokiu nors vyru nepasisekė, tai ne dėl to, jog esate niekam tikusi. Pamirškite jį ir keliaukite pirmyn aukštai iškelta galva. Be to, būkite tikra – vieną dieną tikrai sutiksite jums skirtąjį.

 

4. „Joks vyras nesusidomės išsiskyrusia moterimi, turinčia vaikų“

KOMENTARAS. Statistika byloja, kad šiais laikais, kai nuolat vyksta skyrybos, daugybė vyrų augina ne savo vaikus. Ir visai sėkmingai. Jei manote, kad niekas nenorės megzti su jumis santykių dėl vaikų, greičiausiai tai signalas, kad naujai draugystei dar nesate pasiruošusi arba nesąmoningai  bėgate nuo jos dėl kokių nors priežasčių (pavyzdžiui, aukščiau minėtos baimės vėl būti įskaudintai). Vaikai šiuo atveju – tik priedanga.

 

5. „Gerų vyrų nėra“

KOMENTARAS. Jei yra gerų moterų (pavyzdžiui, jūs), vadinasi, turi būti ir jų vertų vyrų. O jei jus kabina tik visokie, jūsų manymu, nevykėliai, derėtų paklausti savęs, kodėl? Žinote tokią seną gerą lotynų sentenciją „Panašus panašų traukia“? Taigi tiesa gali būti ir tokia: jei norite pritraukti iš tiesų gerą vyrą, pirmiausia reikia mažumėlę pasikeisti trokštama linkme pačiai...

 

6. „Neturiu laiko naujoms pažintims“

KOMENTARAS. Iš tiesų tai labai populiari priežastis nustumti nuo savęs atsakomybę dėl nenusisekusio asmeninio gyvenimo. Taip galvoti labai patogu, nes tada nereikia nieko daryti – tiesiog plaukti pasroviui. O tiesa yra tokia: jei kažko tikrai labai nori, laiko šiam dalykui visada atsiras. Taigi pirmiausia reikėtų nuoširdžiai paklausti savęs, ką iš tiesų slepiate po šiuo pasiteisinimu. Kompleksus? Kadaise patirtas nuoskaudas? Permainų baimę?

 

7. „Padorūs vyrai niekada nevaikšto į aklus pasimatymus“

KOMENTARAS. Jei taip mąstote, pirmiausia atsakykite į klausimą, kas yra padorus vyras? Dažnai esame linkusios klijuoti vyrams iš anksto galvoje paruoštas stereotipines etiketes ir... netenkame galimybės pažinti tikrosios jų esmės. Meskite iš galvos išankstines nuostatas ir skubotus vertinimus, būkite švari kaip baltas popierius ir net neabejokite, kad sutikti tą VIENINTELĮ visur vienodos galimybės. Niekada negali žinoti, ką tau paruošė likimas. Galbūt su juo vieną dieną susidursite kaktomuša, pavyzdžiui, nušiurusiu chalatu ir neplauta galva nešdama šiukšles. Kaip manote, ar tokią akimirką atrodysite kaip padori moteris?

 

8. „Visi išsiskyrę vyrai – niekam tikę“

KOMENTARAS. Kokia ironija: dažniausiai taip sako moterys, kurios pačios yra išsiskyrusios. Skyrybos – joks „broko“ ženklas. Žmonės skirtingi, skirtingos ir jų skyrybų istorijos. Taigi pirmiausia pažinkite tą išsiskyrusį vyrą. Bent jau nueikite su juo į vieną pasimatymą, pabendraukite ir tik tada prieikite išvados, ar tikrai jis toks niekam tikęs...

 

9. „Interneto pažinčių svetainėse renkasi tik lūzeriai ir ištvirkę sekso nuotykių medžiotojai“

KOMENTARAS. Be jokios abejonės, interneto pažinčių svetainėse galima susidurti su įvairiausiais vyrais, bet tai nereiškia, kad čia negalite susipažinti nuostabiu žmogumi, kurį mylėsite visą likusį gyvenimą. Daugybė meilės istorijų byloja, kad poros atrado vieną kitą būtent internete. Tad nedarykite skubotų išvadų vien iš kažkokių miglotų nuogirdų ar visuotinai priimtų stereotipų. Verčiau pabandykite. Kaip byloja Dzeno išmintis, „kas paragauja – žino“.

 

10. „Šis žavus bendradarbis (kaimynas ir pan.) – ne mano nosiai. Jis tikrai nežiūrės į mane“

KOMENTARAS. Dažnai iš šalies žmonės mums atrodo kiek kitokie nei yra iš tikrųjų. Taigi simpatingas vyrukas iš pažiūros gali atrodyti pasipūtęs savimyla, nors iš tiesų jis paprastas, mielas ir nuoširdus. O iš išvaizdos labai paprastas, neišvaizdus stipriosios lyties atstovas realybėje gali pasirodyti esąs arogantiškas egoistas. Tad prie kokios išvados galime prieiti? Išvaizda būna apgaulinga. Gražius vyrus neretai vertiname kaip sunkiai prieinamus ir pasipūtusius, o ne tokius patrauklius – kaip paprastus ir nuoširdžius. Tai nieko verta išankstinė nuostata. Taigi drąsiai nusišypsokite tam žaviam bendradarbiui! Visi vyrai yra jūsų nosiai, tik ne visi jums skirti, ir su išvaizda tai neturi nieko bendra...

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius