-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Įsimylėjote kitą vyrą: ką daryti ir kaip įsitikinti, kad tai meilė?

Jaučiatės laiminga su dabartiniu savo vyru, gal netgi turite šeimą, vaikų ir štai netikėtai pasirodo Jis. Vyras, dėl kurio jūs pametėte galvą ir pasiryžusi eiti su juo į pasaulio kraštą, nors vis dar mylite ir savo dabartinį partnerį. Ką daryti?
Vyras dovanoja gėlę
Vyras dovanoja gėlę / Vida Press nuotr.

Kuo meilė skiriasi nuo aistros?

Jeigu „naujas vyras“, nepaisant netikėtai jus užklupusios jausmų „audros“, gražiai kalba apie savo žmoną ir skuba pasiimti vaiko iš darželio, kaip bebūtų keista, tai geras ženklas. Nesiraukykite, kad jis ir toliau stengiasi vykdyti savo šeimynines pareigas: tai apibūdina jį kaip patikimą žmogų, kuris moka kontroliuoti savo jausmus ir priimti sąmoningus sprendimus.

Būkite atsargi, jeigu „naujoji meilė“ daug kalba apie jausmus, filosofuoja, skundžiasi gyvenimu, žmona, pasiryžęs ją mesti dėl jūsų.

Tačiau būkite atsargi, jeigu jūsų „naujoji meilė“ daug kalba apie jausmus, filosofuoja, skundžiasi gyvenimu, žmona, pasiryžęs ją mesti dėl jūsų ir jau metė... sūnų darželyje. Jeigu visi jūsų pokalbiai sukasi apie tai, kaip viskas blogai, neteisinga, kokia kalė yra žmona, o pauzės tarp skundų paįvairinamos seksu, neskubėkite priimti radikalių sprendimų.

Kai mezgasi rimti santykiai, atsiranda noras kalbėti apie gerus dalykus, dalintis idėjomis, įspūdžiais, o seksas tik sėkmingai papildo šią harmoniją. Jeigu vyras jūsų neskubina, tai pagarbos ir adekvataus požiūrio į jus ženklas. Meilė moka laukti, tik aistra nekantri. Jeigu jam reikia dabar pat, čia pat ir visko, nepasiduokite provokacijai. Šiandien jis sumes jūsų daiktus į savo automobilio bagažinę, profilaktiškai užvoš jūsų vyrui, o savo žmoną išveš į sodą, tačiau rytoj savo aistrą jis gali perkelti į kitą objektą, o jums teks įsikurti su savo daiktais stotyje ir laukti „naujos meilės“.

Vida Press nuotr./Pora
Vida Press nuotr./Pora

Nori jus tuoj pat vesti? Tai infantilumas!

Jeigu jau antrą dieną jis prisipažino meilėje ir pasiruošęs tuoj pat paduoti dokumentus skyryboms, kad galėtų vesti jus, tai infantilumo požymis. Visai įmanoma, kad šeima seniai nori juo atsikratyti, todėl jis stengiasi užsitikrinti kitą šiltą vietelę. Jeigu troškimas būti kartu remiasi tikrais jausmais, nebūtina visko nuspręsti tą pačią dieną. Taigi skuba šiuo atveju greičiausiai reiškia tai, kad jis ne tiek nori gyventi su jumis, kiek pabėgti nuo savęs ir savo problemų.

Jis įsiklauso į tai, ką kalbate? Vadinasi, iš tiesų nori su jumis ilgalaikių santykių. Aistra nieko nemato ir nieko negirdi: net kai bandote jam ką nors pasakyti, jaučiatės blogai, nerimaujate, jam terūpi jūsų sijono užtrauktukas. Tokiu atveju turėkite omenyje, kad jo aistra gali būti trumpalaikė.

Jeigu jo žmona nėščia, o jis tikina, kad tai atsitiktinumas, kad ji pati jį suviliojo ir apgavo, neskubėkite ištarti „esu tavo amžinai“.Jis tiesiog bando išvengti atsakomybės, taigi ir jūsų laukia panašus likimas.

Ką daryti?

Jeigu visiškai pametėte galvą, jūsų hormonai taip įsisiautėjo, tarsi jums būtų šešiolika, jums norisi tuoj pat išeiti iš namų, pamiršti vaikus ir buvusį vyrą, būtinai padarykite pauzę. Geriausia kurį laiką nebendrauti nei su ankstesniu vyru, nei su nauju. Kelias dienas pagyvenkite pas mamą, draugę ar išvykite atostogų.

Ar tikrai jums reikalingas vyras, kuris pasiruošęs 24 valandas vaikščioti be kelnių, kad tik nereikėtų aptarinėti rimtesnių temų?

Kuo mažiau aplink jus bus žmonių, tuo geriau, kad turėtumėte galimybę pabūti su savimi, apmąstyti, kas vyksta, ir „atvėsti“. Įvertinkite visus pliusus ir minusus. Išjunkite telefoną ir išsimiegokite. Kai pavyks dėmesį perkelti į upelio čiurlenimą arba lapų šlamėjimą, pasąmonė pati pateiks jums teisingiausią atsakymą.

Įsiklausykite į save. Natūralu, kad pasiilgote aistringų bučinių ir sekso tris kartus per dieną, todėl naujas partneris atrodo tikras jūsų idealas. Tačiau prisiminkite, kaip prasidėjo jūsų santykiai su dabartiniu vyru. Aistra ilgainiui išblėsta. Taigi pažvelkite į situaciją iš šalies – ar tikrai jums reikalingas vyras, kuris pasiruošęs 24 valandas vaikščioti be kelnių, kad tik nereikėtų aptarinėti rimtesnių temų? Ramybės, saugumo, vidinės harmonijos jausmas įmanomas tik su mylimu žmogumi.

123RF.com nuotr./Pora
123RF.com nuotr./Pora

Prisipažinti ar slėpti naujus santykius?

Kankinti savo ankstesnį partnerį nežinomybe būtų nežmoniška. Jis pakliuvo į jūsų „žaidimą“ ne savo valia, todėl, kol nesate tikra dėl savo sprendimo, patausokite jį. Apie naujus santykius praneškite tik tuomet, kai jūs abu su naujuoju partneriu priimsite tvirtą sprendimą ir abu būsite pasiryžę palikti savo šeimas. Kalbėkite apie tai ramiai, užtikrintai, kiek įmanoma, taktiškiau, su dėkingumu už kartu praleistus metus. Kad nauji santykiai būtų laimingi, labai svarbu, kaip išsiskirsite.

Jei iš burnos veržiasi žodžiai „negaliu taip gyventi“, „negaliu kvėpuoti“, geriau įsigykite deguonies balioną. Bus daug pigiau nei sugriauti šeimą dėl trumpalaikės aistros.

Atsakomybė – tik jūsų rankose

Jeigu „naujas vyras“ skambina ir rašo jums kas 15 minučių, kad pasiteirautų, kur jūs ir ką darote, neapsigaukite dėl jo dėmesio. Tai kontrolės, kuri ateityje gali išsirutulioti į pavydo scenas ir skandalus, pradžia. Jeigu girdite palaikymo žodžius ir jūsų nuolat neklausinėja, ką veikiate, tai geras ženklas.

Jeigu nusprendėte išeiti, viską apsvarstėte ir manote, kad laikas būti laisvai, išeikite. Tačiau atsiminkite, kad sprendimą priimate tik jūs, todėl visa atsakomybė už jį – ant jūsų pečių, ir jeigu nusivilsite, neieškokite kaltųjų.

Nors žaisti dvigubą žaidimą visada skausminga, pasistenkite, nepaisant savo sąžiningumo, kurį laiką neparodyti naujo įsimylėjimo ženklų. Duokite sau laiko suvokti, kas vyksta. Juk už jūsų nugaros – šeima, vaikai, sustyguota buitis. Jautriai elkitės su artimųjų jausmais. O įsitikinusi, kad sutikote tikrąją meilę, priimkite tai kaip likimo dovaną ir padarykite viską, kas įmanoma, kad tie, kurie ne savo valia tapo jūsų istorijos dalimi, paleistų jus taikiai, be pykčio ir nuoskaudų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius