Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nathanas apie translytiškumą: „Atrodo, kad slėpiausi po kauke visą savo gyvenimą“

Modelis iš Arizonos Nathanas Westlingas buvo žinomas kaip Natalie, vėliau prisipažino esantis translytis. CNN skelbia, kad maždaug prieš pusmetį jis pradėjo hormonų terapiją, planuoja lyties keitimo operaciją ir grįžimą į mados industriją ateityje.
Nathanas Westlingas
Nathanas Westlingas / „Instagram“ nuotr.

„Iš pradžių viskas nešvietė ryškiausiomis spalvomis. Mano pirmi mėnesiai, kai pradėjau tranziciją, buvo sunkūs, kol pradėjau jausti psichologinį pokytį – mano mentalinė būklė pagerėjo, ėmiau gyventi tikrąja to žodžio prasme“, – prisipažino 22-ejų modelis.

„Aš laimingas. Nė negaliu įsivaizduoti, kad galėčiau grįžti ten, kur buvau – buvau tamsoje“, – tęsė jis.

Prieš pradėdamas tranziciją, modelis kovojo su depresija, nerimu ir pykčio protrūkiais. Anot jo, augant Arizonoje, konservatyviame Skotsdeilyje, sunku diskutuoti apie savo lyties disforiją su kitais.

„Labai ryškiai atsimenu, kaip iki mokyklos kalbėdavau su mergaitėmis ir jausdavausi visiškai ne savo vietoje, nesugebantis prisitaikyti prie jų minčių bei šnekų, nesuprasdavau jų kūno kalbos ir kitų dalykų. Tuomet pasikalbėjau su savo draugu ir visiškai pasimečiau“, – prisimena jis.

Modelis yra vienas iš nedaugelio mados pasaulyje, prisipažinusių apie translytiškumą. Jis sako, kad klientų, žurnalų parama, kurios sulaukė, teikia vilties.

„Atrodo, kad slėpiausi po kauke visą savo gyvenimą“, – CNN sakė jis.

„Nusiėmęs tą kaukę, pagaliau pasijutau... Nežinau. Privalau išsinerti iš ne savo odos. Nieko nevaidinu, nebandau būti tuo, kuo nesu“, – kalbėjo modelis.

Taip jis atrodė 2018-aisiais:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius