-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Nauja meilė. Kaip išvengti keblumų miegamajame?

Nauja meilė – puiku. Tačiau kai jausmai atveda iki miegamojo durų, kartais įvyksta visokių nemalonių netikėtumų. Intymumas su nauju žmogumi – išties nemaža psichologinė įtampa. Bent jau toms moterims, kurios nėra įpratusios partnerius keisti kaip kojines.
Jis ir Ji
Jis ir Ji / Fotolia nuotr.

Per greitas prisipažinimas

Mes, moterys, esame jautrios ir subtilios būtybės. Ir tai mums pakiša koją bendraujant su stipriosios lyties atstovais, nes kartais per greitai prabylame apie tai, ką jaučiame. Nesvarbu, kad tas jausmas aplanko kaip tik tą akimirką ir juo norisi pasidalyti su visu pasauliu, o ką jau kalbėti apie tą žmogų, kuris, rodos, leido patirti, kas yra dangus. Pasirodo, per greitas prisipažinimas mylint daugelį vyrų tiesiog išmuša iš pusiausvyros, nes jie nelinkę to pripažinti, o juo labiau pasakyti. Bet žodis, lyg žvirblis išsprūdęs, kartais jaučiu sugrįžta. Jei ir jums taip atsitiko ir žvelgiate į iš nuostabos išpūstas vyro akis, paskubėkite užkirsti kelią bet kokioms interpretacijoms – visa paverskite juokais.

Nekalta apgavystė

Ne visos moterys linkusios mažą krūtinę didinti pasidarydamos plastinę operaciją. Kai kurios, nepatenkintos savo krūtinės dydžiu, renkasi kur kas paprastesnį būdą - optinę apgaulę. Kitaip tariant, renkasi optiškai krūtinę didinančią liemenėlę. Juo labiau kad dabar gali rasti kokių tik nori liemenėlių: su geliniais, medžiaginiais ar vandens užpildais. Taip savo krūtinę galite padidinti net pora dydžių. Tačiau ruošiantis į pasimatymą su nauju mylimuoju, kuris, tikėtina, baigsis intymiai, neverta taip rizikuoti. Įsivaizduokite, kas nutiks, kai mylimasis po solidaus dydžio liemenėle neras to, ko tikėjosi. Panašūs dalykai gal ir nėra esminiai, bet jie iš tiesų gali nejaukiai sutrikdyti. 

Per daug alkoholio

Kartais stresas verčia pasielgti visiškai kitaip nei esate pratusi, tačiau to juk nepaaiškinsite naujam vaikinui. Vienas tokių dalykų – pernelyg didelis alkoholio kiekis. Jei tas vyras jums iš tiesų rūpi, tokiu atveju geriau apskritai atsisakyti intymaus vakaro pratęsimo, nes bus sunku kontroliuoti savo veiksmus, žodžius, būseną. Taigi geriau jau atsitraukti, nei vėliau gailėtis to, kas įvyko. O nutikti gali daug. Pavyzdžiui, jus gali supykinti arba pasakysite daugiau nei norite. Alkoholis atriša liežuvį, bet retai tai būna naudinga (tarkim, imsite ir sukritikuosite jo pasididžiavimą, gebėjimus lovoje ar kokį už akių užkliuvusį kūno defektą). Juolab, kad žodžių vėliau jau neatsiimsite. O jei mylimasis bus linkęs tęsti draugystę, tokie neblaivūs išsišokimai gali komplikuoti draugystės pradžią.

Ne tas vyras

Kartais, dar išsiskyrimo skausmui neatslūgus, kai kurios moterys skuba užsimiršti kito vyro glėbyje. Žinoma, nors tai ir nėra geriausias būdas susitaikyti su išsiskyrimu, bet.. Galų gale gal tai tikra meilė - visko juk pasitaiko. Taigi įsijautusi į glamones netyčia supainiojate vardus ir naują mylimąjį pavadinate buvusiojo vardu. Jei pati nespėsite atsitokėti ir susivokti padariusi klaidą, patikėkite, labai greitai tai suprasite iš vyro reakcijos.

Situacija – ne iš lengvųjų, bet jei labai norėsite, galite bandyti ją pataisyti. Žinoma, jei vyrukas sutiks jus išklausyti. Nieko nėra geriau už nuoširdumą, tad tiesiog prisipažinkite, kad mintyse jus persekioja buvusysis. Tačiau ne dėl to, kad apie jį norėtumėte galvoti, o tiesiog neišeina iš galvos jo sukeltas skausmas. Paprašykite naujojo pažįstamo pagalbos. Taigi nemaloni situacija gali tapti puikia naujos meilės įžanga.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius