Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nauji santykiai – papildomas svoris?

Bent jau taip tvirtina neseniai „UKMedix“ atlikta apklausa Didžiojoje Britanijoje. Pasirodo, moterys per pirmąjį naujų santykių pusmetį priauga daugiau kaip 3 kg, o štai vyrai palengvėja keliais kilogramais. Ar tai reiškia, kad dailiosios lyties atstovės per daug atsipalaiduoja?
Šypsena
Šypsena / Shutterstock nuotr.

Iš tikrųjų malonus valgymo procesas gali būti puikiausias pasiteisinimas, bet, atrodo, didžiausia įtaką visgi daro nauja meilė. Pasirodo, buvimas laimingai skatina į lėkštę įsidėti kur kas daugiau maisto nei įprastai.

Na ir nieko keista, kad kilogramai auga lyg ant mielių. Tik 16 proc. moterų tikina, kad santykių metu sulieknėjo, mat dauguma jų būtent vienišos buvo stambesnės, be to, jautėsi ne itin patenkintos savo gyvenimu.

Stipriosios lyties auditorijos tvirtinimu, dėl naujų santykių įtakos jie kaip tik lieknėja: net 39 proc. vyrų apytiksliai nukrinta keli kilogramai, 32 proc. išsaugo tą patį svorį, o 29 proc. sustambėja.

Laimingų porų buvo paklausta, kodėl, jų manymu, svoris ima didėti suradus antrąją pusę. Moterys teigė, kad tai susiję su dvasine būsena, t. y. jos buvo laimingos, todėl daugiau valgė, kitų nuomone, kaltas buvo partneris ir nesubalansuota jo mityba, o 24 proc. moterų tikino, kad nestabilūs emocinės būsenos momentai turėjo įtakos svorio augimui.

Taigi pereikime prie vyrų. 45 proc. stipriosios lyties atstovų dėl sumažėjusio svorio „kaltino“ sveiką antrosios pusės mitybos racioną, o 30 proc. tikino, kad mylimoji privertė juos laikytis dietos.

Trumpai tariant, net 71 proc. moterų mano, kad psichologinė būsena daro didelę įtaką jų svorio kitimui, bet tam pritarė tik 40 proc. vyrų. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius