Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Neišgalvotos istorijos. „Ačiū, kad išmokei mane būti laiminga“

Įprastas vakaras sporto klube. Kaip visada, vos tik įėjusi į treniruoklių salę, patraukiau prie dviračio. Po minutės (kaip nemėgstu netikėtų staigmenų!) prie manęs priėjo vaikinas, kurio anksčiau nebuvau mačiusi...
Mergina sporto klube
Mergina sporto klube / Fotolia nuotr.

Šviesiaplaukis, raumeningas gražuolis pasisveikino su manimi. Akimirką netikėjau, kad tai vyksta. Juk aš tokia drovuolė, nepasitikinti savimi, pilna kompleksų mergina, kuri dar ir akinius nešioja! O jo balsas... mane taip sužavėjo. Atrodo, tokį balsą gali turėti tik labai draugiškas, šiltas ir nuoširdus žmogus. Draugiškai šypsodamasis paklausė:

– Tu čia pirmą kartą?

– Ne, – atsakiau šaltai. Buvau tokia sutrikusi, nežinojau, kaip reaguoti. Negalėjau patikėti, kad toks gražus vaikinas gali atkreipti dėmesį į tokią, kaip aš!..

– Ne? Nemačiau tavęs anksčiau... – tik gūžtelėjau pečiais, nuleidau galvą, ir jis nuėjo. Jo balsas, šypsena buvo tiesiog užburiantys. – Aš irgi tavęs anksčiau nemačiau, – pagalvojau.

Grįžau namo. Visą vakarą galvojau, kodėl jis pasisveikino. Gal tiesiog norėjo susirasti naujų draugų arba susilažino su bičiuliu, kuris taip pat buvo sporto klube. O jeigu jam patikau? Ne, negali būti. Kam galiu patikti? Nebent nevykėliams... Kitą dieną viską papasakojau draugėms mokykloje ir tada pradėjau gailėtis... Pykau ant savęs, graužiau save, kodėl negalėjau būti drąsesnė, tiesiog būti savimi – juk jis buvo toks žavus ir pats pirmas mane pastebėjo, priėjo! Bet dar turėjau vilties sutikti jį. Galbūt ne sporto klube, bet privalėjau jį kur nors pamatyti.

Visąlaik apie jį galvojau. Po savaitės, važiuodama į sporto klubą, vyliausi, galbūt ten pamatysiu jį. Eidama į treniruoklių salę, jaučiau, kad truputį jaudinuosi. Bet veltui. Jo nebuvo...

Tikiu likimu, galvoju, jog jei bus lemta, jį dar būtinai pamatysiu. Nesvarbu kur, bet būtinai pamatysiu. Ir nesvarbu, kiek laiko praeis.

Nepamačiau jo ir kitą savaitę, ir dar kitą... Praėjo trys mėnesiai. Tačiau vieną dieną vėl sutikau jį, bet jis nė nežiūrėjo į mane. Eidama pro jį, jam šypsojausi. Jis žiūrėjo į mano pusę, bet ne į mane. Nors akies kampučiu turėjo matyti, kad jam šypsausi.

Taip norėjau sustoti, nepraeiti pro jį ir pasisveikinti, bet buvau pernelyg drovi, kad tai padaryčiau. Ėjau ir praėjau. Daugiau niekada nebemačiau jo nei sporto klube, nei mieste. Nors mūsų miestas mažas ir sutikti matytą žmogų nesunku, kaip tyčia niekada nesutinki to žmogaus, kurį nori pamatyti. Praėjo šiek tiek laiko, širdis aprimo. Nebepykau ant savęs, supratau, kad neverta gailėtis. Tikiu likimu, galvoju, jog jei bus lemta, būtinai pamatysiu jį. Nesvarbu, kur, bet būtinai išvysiu. Ir nesvarbu, kiek laiko praeis.

Nuo to karto, kai mačiau jį, praėjo beveik metai. Vis dar prisimenu jį, ypač jo švelnų šiltą balsą. Kai tik pagalvoju apie jį, nejučia imu šypsotis, širdį užlieja šiluma, pasidaro taip gera... Dabar galvoju, ką jis man padarė, kad negaliu užmiršti jo? Juk nežinau net jo vardo, o kažkodėl galvoju apie jį. Gal tai meilė iš pirmo žvilgsnio? Labiausiai norėtųsi sužinoti, ar jis apie mane bent kartą pagalvojo. Įdomu, koks galėtų būti jo vardas? Ar dabar, pamatęs mane, atsimintų?..

Nesvarbu, jei daugiau niekada nebepamatysiu jo, jis visiems laikams liks mano širdyje. Rodos, nieko ypatingo nepasakė, nepadarė, bet po šio susitikimo išmokau atkreipti dėmesį į mažus, visai nereikšmingus dalykus, dėl kurių jaučiuosi laiminga. Laiminga, nes tu mano gyvenime. Suplazdėjęs vos vienai akimirkai, padarei kažką, kas verčia mane tokia būti. To negalima suvokti ar paaiškinti. Tai reikia pajusti širdyje. Keista, kad nepažįstamas žmogus gali pakeisti žmogų ir taip ilgai išlikti širdyje, tiesa?..

Ieva

 

Miela Ieva, dėkojame už papasakotą istoriją ir dovanojame Jums UAB KRINONA įsteigtą prizą – MACADAMIA NATURAL OIL  kelioninį rinkinį, kurį sudaro 6 priemonės: purškiamas gydomasis Macadamia plaukų aliejukas, plaukus gaivinantis šampūnas, kasdienis maitinamasis plaukų kondicionierius, stiprinamoji plaukų kaukė, maitinamasis plaukų kremas, plaukus stiprinančios Macadamia aliejumi prisotintos šukos.

Natūralūs makadamijų aliejai (Macadamia Natural Oil™) yra profesionalių plaukų priežiūros produktų linija, kurių sudėtyje yra du pasaulyje naudingiausi ir labiausiai vertinami makadamijų ir arganų aliejai, smarkiai maitinantys ir atkuriantys pažeistas plaukų ląsteles.

Dėmesio! Kaip atsiimti prizą, rašykite el. paštu ji24.lt@zlg.lt.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius