Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Netikėta poros išpažintis: „Pasibučiuoti nusprendėme tik vestuvių dieną“

Ši pora pirmą kartą pasibučiavo vestuvių dieną ir sako, kad išlaukti buvo „verta“, nors pirmasis bučinys ir buvo „įsitempęs“ ir „nepatogus“.
Bučinys
Bučinys / Shutterstock nuotr.

22 metų Sarah Patriquin su savo partneriu 23 metų Wayne'u susipažino krikščioniškoje stovykloje ir po metų draugystės pradėjo susitikinėti.

Dėl religinių priežasčių pora nusprendė seksu užsiimti tik po vestuvių, tačiau Sarah taip pat prideda, kad norėjo palaukti ir pirmojo bučinio.

Mechaniku dirbantis Wayne'as sutiko, ir pora dvejus metus laikėsi atokiau nuo pagundų, kol 2019 m. liepą susiejo savo gyvenimus ir pagaliau pasibučiavo santuokos metu.

Tačiau Sarah ir Wayne'as nesigaili, kad palaukė, kol pradės seksualinį gyvenimą. Dabar pora augina penkių mėnesių dukrą Addison ir sako, kad jų santuoka yra „sveikesnė nei bet kada anksčiau“.

Moteris pasakojo: „Nusprendėme nesibučiuoti – nenorėjome atsidurti tokioje situacijoje. Bučinys gali sukelti kitus dalykus. Per vestuves tai įvyko pirmą kartą ir buvome labai įsitempę. Mes nežinojome, ką darome. Mūsų pirmasis bučinys truko tik kelias sekundes“.

Apibūdindama akimirką, kai jiedu sudarė santuoką, ji pridūrė: „Buvo šiek tiek nejauku. Prireikė šiek tiek laiko, kad priprastume prie santuokos“.

Wayne'as sakė: „Sarah norėjo, kad pirmasis bučinys būtų vestuvių dieną. Aš pasakiau: „Jei tu to nori, aš taip ir padarysiu“ – norėjau įrodyti jai savo meilę. Tai buvo kažkas, ko reikėjo siekti.“

Kai pora susipažino krikščionių stovykloje, jiems buvo vos 16 ir 17 metų. „Jau buvau mačiusi jo nuotrauką „Facebook“, – prisimena Sarah. – Pagalvojau, kad jis tikrai mielas“.

Stovyklos pabaigoje ji parašė jam laišką, o vaikinas pakvietė ją į pasimatymą. Kadangi tėvai norėjo, kad jie pirmiausia būtų draugai, metus jie susitikinėjo platoniškai, o 2018 m. birželį porai buvo leista pradėti susitikinėti.

„Mes abu buvome auklėjami taip, kad saugotume save santuokai, – pridūrė Sarah. – Gerbėme vienas kitą, kad palauktume.“ Iš pradžių jų susitikimams vadovavo vienas iš brolių ir seserų, kad jie būtų „atsakingi“, ir jie „daug laiko praleido kartu draugijoje su kitais žmonėmis“.

2019 m. vasarį Wayne'as pasiūlė Sarah susituokti, paprašęs jos tėvų sutikimo, ir nors jie turėjo fizinį kontaktą, nusprendė nesibučiuoti, kad išvengtų pagundos.

Sarah paaiškino: „Mes laikydavomės už rankų ir apsikabindavome. Kai susižadėjome, pradėjome glaustytis ant sofos. Buvo atvejų, kai turėjome progų ką nors daryti. Reikėjo daug savikontrolės. Jei būtume pradėję fiziškai bendrauti, tai trukdytų man logiškai mąstyti“.

Didysis momentas pagaliau atėjo po vestuvių – tą patį vakarą įvyko ir pirmasis jų lytinis aktas. „Seksas yra šventas dalykas, – sakė Sarah. – Didžiuojuosi, kad išlaukėme dvejus metus“.

Wayne'as ir Sarah iš karto pradėjo bandyti susilaukti vaikų ir po trejų metų pastangų pastoti, 2023 m. birželį jie susilaukė dukters.

„Seksas nėra tik linksmybės ir žaidimai, – sakė Sarah. Mane auklėjo, kad seksas ne santuokoje sukelia daugiau problemų“. Dabar pora sako, kad jų santuoka, įskaitant seksualinį gyvenimą, yra „stebuklinga“ ir „sveikiausia, kokia kada nors buvo“. „Nieko nekeisčiau“, – pridūrė Wayne'as.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius