Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Orgazmas be sekso

Nėra ko slėpti, dažnas iš mūsų yra linkęs paeksperimentuoti lovoje ir išmokti ko nors naujo. Žmonės, apie kuriuos bus kalbama šiame straipsnyje, nustebins jus savo seksualiniais sugebėjimais. Kodėl? Todėl, nes jie gali patirti orgazmą be lytinės suteities.
Pora žiovauja.
Pora žiovauja. / Fotolia nuotr.

 Orgazmas gimdymo metu

Keista? Pasirodo, patirti orgazmą gimdymo metu yra įmanomas dalykas. Tokių moterų pasaulyje visai nedaug – vos 0,3 proc, tačiau tai yra įrodymas, jog gimdymas gali sukelti ne tik skausmą, bet ir malonumą.

Taip pat skaitykite: Darniam gyvenimui: 10 dalykų, kuriuos vyrai ir moterys turėtų žinoti vieni apie kitus

Ekspertai teigia, kad patirti orgazmą gimdymo metu gali tik tos moterys, kurios nebijo gimdyti ir yra nusiteikusios pozityviai. Žinoma, visiškai atsikratyti baimės yra neįmanoma, tačiau sumažinti psichologinę įtampą gali padėti šios taisyklės:

  • nėštumo metu įsigykite dienoraštį ir jame rašykite, kad jūsų gimdymas bus sėkmingas ir lengvas;
  • neigiamas nuostatas pakeiskite į teigiamas. Pavyzdžiui, reguliariai žiūrėkite nuotraukas, kuriuose pavaizduotos laimingos motinos su savo naujagimiais;
  • mintyse bendraukite su dar negimusiu vaiku, paprašykite, kad jis nesukeltų jums skausmo, sakykite, kaip stipriai jį mylite ir jo laukiate.

Orgazmas stimuliuojant pėdas

Nyderlanduose gyvena moteris, kuri turėjo drąsos prisipažinti visam pasauliui, kad ji gali patirti orgazmą netradiciniu būdu. Kaip? Jai tiesiog pakanka vaikščioti basomis per nelygų ar šiurkštų paviršių.

Fotolia nuotr./Moteris paplūdimyje
Fotolia nuotr./Moteris paplūdimyje

Su tokia gamtos dovana moteris gyvena keletą metų, po to, kai pateko į avariją, kurios metu jai buvo pažeisti stuburo nervai. Kaip keistai tai beskambėtų, bet nuo to laiko moters smegenys „painioja“ kojų pėdas su makštimi. Svarbu paminėti, kad tokie ir panašūs stuburo pažeidimai pasitaiko ne taip jau retai. Tiesiog žmonės, kurie gali patirti orgazmą vaikščiojant, nenori apie tai garsiai kalbėti, kad nesukeltų nereikalingo dėmesio savo atžvilgiu.

Orgazmas valantis dantis

Nors tokie atvejai pasitaiko labai retai, bet pasaulyje yra žmonių, kurie, tiesiog valydamiesi dantis, gali patirti orgazmą. Pasaulyje yra žinomi 6 žmonės, kurie turi tokią gamtos dovaną.

Pasirodo, kad daugiau nei 30 proc. moterų gali patirti orgazmą sportuodamos.

Viena iš jų yra vidutinio amžiaus amerikietė. Prieš keletą metų ji savo gydytojui uždavė keistą klausimą: „Kodėl, kai valausi dantis, aš patiriu orgazmą?“. Žinoma, tuo metu gydytojas neteko amo ir neturėjo ką atsakyti. Tačiau vėliau paaiškėjo kad šiai moteriai buvo atlikta sudėtinga operacija, po kurios ji nebegalėjo patirti orgazmo sekso metu ar masturbuodamasi. Nuo to laiko amerikietė patiria gana stiprius orgazmus tiesiog valydamasi dantis.

Taip pat skaitykite: Ypatingų žmonių jaunystės paslaptys: trys orgazmai per dieną sulaukus 95-erių?

Orgazmas sportuojant

Pasirodo, kad daugiau nei 30 proc. moterų gali patirti orgazmą sportuodamos. Tokios moterys, tuo metu net negalvodamos apie seksą ir be jokios erogeninių zonų stimuliacijos, gali lengvai patirti orgazmą sporto salėje.

Jeigu norite patirti orgazmą, pavyzdžiui, darydamos rytinę mankštą, pasinaudokite šiais patarimais:

  • darykite tai, ką esate įpratusi daryti. Negalvokite apie seksą;
  • išmeskite iš galvos bet kokias pašalines mintis. Nereaguokite į garsus;
  • pajauskite lengvumą, laisvę ir vienybę su savimi.

Taip pat skaitykite: 8 sekso pozos, kurios garantuos moteriai orgazmą

Orgazmas darant šukuoseną

„Scanpix“/ „PantherMedia“ nuotr. /Daili moteris
„Scanpix“/ „PantherMedia“ nuotr. /Daili moteris

Būna ir taip, kad žmogus patiria orgazmą, jeigu kas nors paliečia jo plaukus. Taip, daugeliui žmonių patinka, kai jiems švelniai glosto galvą, žaidžia su plaukų sruogomis ar šukuoja. Tačiau žmonių, kurie nuo auksčiau paminėtų veiksmų patiria orgazmą, pasaulyje ne tiek jau ir daug. Tai nesukelia jiems jokių nepatogumų, o tiesiog išskiria iš minios.

Orgazmas žiovaujant

Pasaulyje yra ir tokių žmonių, kurie patiria orgazmą žiovaudami. Toks keistas dalykas jiems išsivystė po po, kai jie ilgą laiką vartojo vaistus, turinčius štai tokį keistą šalutinį poveikį. Ne, negalvokite, kad yra specialių vaistų, kurie gali sukelti tokias keistas ir malonias reakcijas. Tiesiog žmonės skirtingai reaguoja į įvairių preparatų šalutinį poveikį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius