Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pabūkime tik dviese

Ne tiek mažai šeimų gyvena drauge su tėvais ar giminaičiais, ir tai gerokai apsunkina intymųjį gyvenimą. Seksas ekstremaliomis sąlygomis gali greitai pavirsti nuobodžia ir, tikėtina, nemalonia pareiga, iš kurios ilgainiui išsirutulioja ir šeimos krizė. Štai keli patarimai, padėsiantys nors truputį pagerinti situaciją.
Jis ir Ji
Jis ir Ji / Fotolia nuotr.
  • Jūsų miegamojo durys gali būti ir su užraktu. Daugeliui šis elementarus būdas atsiriboti nuo smalsių namiškių net nešauna į galvą. Užraktas (ar paprasčiausias kabliukas) garantuos, kad vidury meilės žaidimų neįsiverš anyta ar vaikai, suteiks bent šiek tiek intymumo ir leis bet kiek atsipalaiduoti
  • Nesistenkite apsimesti, kad sekso jūsų gyvenime nėra. Judu esate suaugę žmonės ir turite teisę mylėtis tada, kada jums patinka. Jei jausitės kaip nusikaltimo vietoje sugauti paaugliai, tai ir tėvai taip elgsis – tarsi rūstūs mokytojai. Galima tiesiai šviesiai pasakyti: „Mes norime pabūti dviese.“ Arba ant durų pakabinti lentelę: „Netrukdyti.“
  • Savaitgaliais stenkitės kur nors išvažiuoti. Protingai pasielgsite, jei pasirūpinsite ir namiškių poilsiu – nupirksite kelialapį į sanatoriją ar nuvešite kelioms dienoms paviešėti pas gimines.

Ką daryti, jei vaikas pamatė besimylinčius

Dažniausiai vaikai, užtikę besimylinčius tėvus, išsigąsta: jiems atrodo, kad tėvelis užpuolė ar skriaudžia mamytę. Todėl labai svarbu reaguoti kuo ramiau. Stenkitės su vyru neparodyti, kad esate sutrikę ar susigėdę. Ir juolab nepradėkite barti vaiko. Ramiai paklauskite, kodėl atėjo pas jus, kas atsitiko. Jeigu vaikas klausinėja ko nors, stenkitės atsakyti. Galite, pavyzdžiui, pasakyti, kad su tėveliu taip žaidėte, ar pan. Ir, žinoma, būtinai paaiškinkite, kad į kito žmogaus kambarį negalima eiti nepasibeldusiam.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius