Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pačios seksualiausios šalys

Kodėl vienos šalys laikomos seksualiomis ir romantiškomis, o kitos ne? Na, šioje srityje nemaža stereotipų ir vienareikšmiškai vertinti žmogų vien pagal tautybę mažų mažiausiai būtų siauraprotiška. Tiesiog pasidomėkite, dėl smalsumo...
Jis ir Ji
Jis ir Ji / Fotolia nuotr.

► Indija

 

Indės įvaldžiusios gundymo meną taip, kad žino, kaip įžiebti aistrą net po daugelio vedybinio gyvenimo metų. Sunku atsispirti ryškiai jų išvaizdai, mokėjimui gundančiai šokti ir dėvėti sarius bei meistriškiems kulinariniams sugebėjimams. Indės gardina maistą kariu ir aitriosiomis paprikomis, kuriose esančios medžiagos dažnina širdies plakimą, aktyvina kraujotaką.

 

Kaip pasinaudoti jų patirtimi? Pasiūlykite partneriui kartu paskaityti „Kamasutrą“, galbūt surasite šį tą, kas paįvairins rutinos persmelktą seksualinį gyvenimą. Paruoškite indiškų patiekalų su geismą žadinančiais prieskoniais. Romantiška vakarienė dviem – puikiai atgaivina jausmus.

 

► Prancūzija

 

Nominacijoje „Geriausi pasaulyje meilužiai“, antri po indų, yra prancūzai. Jų, kaip ir indų, paslaptis – nacionalinės virtuvės ypatumai. Prancūzų virtuvėje turbūt nėra patiekalo be afrodiziakų. Prancūzės žavi meilužius ne tik kaprizingai papūsdamos lūpas ir šnabždėdamos meilės žodelius, bet ir prancūziškais bučiniais. Egzistuoja net sąvoka „prancūziškas seksas“, kuri reiškia... oralinį seksą.

 

Kaip pasinaudoti jų patirtimi? Tiesiog jauskitės laisva kaip prancūzė ir išmeskite iš galvos visokiausius tabu.

 

► Arabų šalys

 

Jų moterys nuo vaikystės mokomos paklusti vyrams ir priimti juos tokius, kokie yra. Argi stipriajai lyčiai tai gali nepatikti? Kraują kaitina ir draudimas moteriai nerodyti savo kūno bei plaukų viešumoje. Hidžabai neretai slepia nuostabius jų kūnus ir madingus apatinius drabužius. Arabės itin rūpinasi savo išvaizda. Slaptas jų ginklas – gundantis pilvo šokis.

 

Kaip pasinaudoti jų patirtimi? Vertėtų pasistengti gražintis ne tik einant į darbą ar vakarėlius – gražiausiai reikia būti namie, kad vyras turėtų kur paganyti akis. Na, gal ne kasdien. Bet jei išrinktajam pažersite tokių netikėtų akimirkų, intymiam jūsų gyvenimui tai bus labai į naudą.

 

► Tailandas

 

Jo gyventojos visame pasaulyje garsėja kaip intymaus gyvenimo žinovės, mokančios dar ir erotinio masažo paslapčių...

 

Kaip pasinaudoti jų patirtimi? Net nemokėdamos daryti masažo, erotiniu masažu tikrai nustebinsite ir pamaloninsite mylimąjį. Nusipirkite malonaus kvapo masažo aliejaus, uždekite aromatinių žvakių, įjunkite atpalaiduojamąją muziką ir improvizuokite. Nepamirštama meilės naktis garantuota.

 

► Japonija

 

Tekančios Saulės šalies gyventojos žino, kad kreiptis į vyriškį galima tik su šypsena, o geišos visame pasaulyje garsėja tuo, kad žino, kaip padaryti vyrą laimingą. Geišos gundo jį savo išsilavinimu, mokėjimu išklausyti, palaikyti pokalbį bet kuria tema ir dar daugybe niuansų. Vienas jų – gebėjimas valdyti dubens dugno raumenis taip, kad mylintis partneriui tai teiktų nepamirštamų pojūčių.

 

Kaip pasinaudoti jų patirtimi? Žinoma, niekas nesako, kad turite tapti panaši į geišą. Nieko panašaus! Tačiau galite kasdien daryti Kėgelio pratimus – įtempti ir atleisti tarpvietės raumenis. Medikai tikina, kad tokie pratimai ne tik pagerina seksualinį gyvenimą, bet ir yra itin naudingi moters organizmui.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius