Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pasaulyje – moterų plėšrūnių bumas

Ar pastebėjote, kad pasaulyje vis daugėja porų, kurių amžius skiriasi keliomis dešimtimis metų? Ir čia pagrindiniu smuiku griežia... moterys!
Iš kairės: Jennifer Lopez ir Casper Smart, Albos kunigaikštienė su A. Diezu, Madonna ir Brahim Zaibat.
Iš kairės: Jennifer Lopez ir Casper Smart, Albos kunigaikštienė ir A. Diez, Madonna ir Brahim Zaibat. / „Scanpix“ nuotr.

Gal seniau vyresnio vyro ir jaunutės gražuolės sąjunga ir buvo laikoma patrauklia derme, tačiau dabar madinga turėti ne vyresnį, bet gerokai, dvidešimčia ir daugiau metų jaunesnį gyvenimo draugą. Tokios moterys anglų kalba vadinamos cougar. Šis slengo žodis reiškia, kad seksualinių santykių jos siekia su gerokai jaunesniais, į sūnus tinkamais vyrais. Ir tokių pavyzdžių galima pastebėti jau ne tik tarp garsenybių ar itin pasiturinčių damų, kurioms berniukas-žaisliukas yra įvaizdžio reikalas arba pabrėžtinas ženklas, kad jos dar jaunos ir žavios. Juk dabar bijoti senatvės taip pat labai madinga.

Manote, kad tokia sąjunga iš anksto pasmerkta? O štai tiek moterys plėšrūnės, tiek jų gyvenimo partneriai sako, kad brandžios moters ir jauno vaikino ryšys – ypatingas. Moterys jaučiasi gražios, jaunos ir geidžiamos, o į tokių damų glėbį puolusių jaunuolių nuomone, vyresnės moterys kur kas įdomesnės nei jų bendraamžės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius