Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Piešinėlio testas: ar jums reikia permainų?

Vieni žmonės permainų bijo kaip velnias kryžiaus, kiti jų trokšta labiau už viską. Nieko nekeisi – paskęsi gyvenimo rutinoje ir greitai nebedžiugins niekas, o per dažnas noras kasdien patirti kažką nauja įneš į gyvenimą pasimetimo ir streso.
Moteris piešia
Moteris piešia / Fotolia nuotr.

 

Permainos laiku ir vietoje – štai kas geriausia mums, kaip asmenybėms, siekiančioms tobulėti ir pajusti dvasinę pilnatvę. Pažvelkite į šį piešinėlį. Ką jame matote?..

Piešinėlis
Piešinėlis

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gerai įsižiūrėkite į jį ir tai, ką pamatėte, pastebėjote, perkelkite į savo piešinį, pripiešdamos tai, ko, jūsų galva, jame trūksta. Užbaigusios matysite jau nebe abstrakčią kompoziciją, o jums aiškią ir suprantamą interpretaciją. Na, o dabar laikas rezultatams!

 

► Jeigu nupiešėte medį, vadinasi, jumyse virte verda permainų troškimas. Greičiausiai būtent šiuo metu ruošiatės kažką kardinaliai keisti, nes nesate patenkinta dabartiniu savo gyvenimu. Jaučiatės lyg suakmenėjusi, įkalinta, ir tokia situacija ne tik netenkina jūsų, bet tiesiog žudo. Visa siela trokštate dvasinio, kūrybinio, materialinio pakylėjimo, karjeros aukštumų.

 

► Tačiau medis medžiui nelygus. Jeigu jis jūsų piešinyje pasipuošęs tankia lapija, greičiausiai pati nuo savęs slepiate savo troškimus, giliai juos užrakindama slaptoje širdies kertelėje. Žinote, kaip būna, lyg ir viskas gerai visose gyvenimo srityse, o ramybės neduoda nežinia kas. Iš esmės atrodo net nelogiška ir nepadoru kažko trokšti, kai pažvelgi į aplinkinius, kuriems visko taip stinga. Tačiau savo norus, žinia, reikia išlaisvinti ir nesijausti kaltai dėl troškimų, kurie nuspalvintų jūsų gyvenimą daugybe naujų atspalvių.

 

► Piešinyje išvydote žmones, sėdinčius prie ilgo stalo? Vadinasi, šiuo metu labiausiai trokštate tiesiog paprasto, žmogiško bendravimo, užmegzti pažintį, rasti bendrų sąlyčio taškų su bendraminčiais, atvirai ir nuoširdžiai su kažkuo pasikalbėti. Paprasčiausias supratimas ir parama pakylėtų jus iki debesų.

 

► O gal jums tai visai ne stalas? Galbūt tai tolyn nusidriekęs kelias su šalia augančiais medžiais? Greičiausiai ne tik trokštate pakeisti savo gyvenimą, bet netgi puikiai žinote, kaip tai padarysite. O jeigu medžių laja itin tanki, vadinasi, jūsų norai stiprėja ne dienomis, bet valandomis. Keliu einantis žmogus arba važiuojantis automobilis reiškia, kad jau ėmėtės permainų ir greitai pasieksite tai, ko geidžia jūsų siela ir kūnas.

 

► Jeigu išvydote tokius grobuonis kaip krokodilas arba kitus agresyvius gyvūnus, o gal net paprasčiausią pjūklą ir kitus panašius aštrius daiktus, vadinasi, kelyje į permainas teks susidurti su baime, nerimu, įtampa. Būtent šios emocijos jums trukdo jaustis laimingai ir pagaliau žengti pirmąjį žingsnį permainų link.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius