Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pirmasis bučinys – tai įvykis!

Taip, įvykis, net ir tada, kai jau laaabai seniai iškopėte iš paauglystės. Mat jis tarsi žymi artimesnių santykių pradžią su nauju mylimuoju, ir nuo bučinio daug priklauso tai, kaip jie rutuliosis ateityje.
Bučinys
Bučinys / Fotolia nuotr.

Gaila, kad kai kurie vyrai neįvertina jo reikšmės: juk tuomet, kai jie pirmą kartą pabučiuoja moterį, ši ir nusprendžia, ar dar kada nors norės tai pakartoti. Turbūt prisimenate tokių kartų, kurie net nupurto? Šlykštus cigarečių ir alkoholio kvapas ar pernelyg „šlapias“ bučinys su kaip žaltys besirangančiu liežuviu tikrai nėra išsvajota laimės viršūnė. O kai liežuviu vyras darbuojasi taip, lyg norėtų padaryti tai, ko nepabaigė dantų šepetėlis? O jei spaudžia smarką ir užgrobia valdingai jūsų burną, kad mintyse tik ir matote išnarintus žandikaulius? O jei bučiuoja tik lūpų kamputį – kaip kokiai vienuolei?

O kaip atskirti, kad tas mielas vyrukas jau nori jus pabučiuoti, bet nedrįsta? Paprastai jis tuomet paliečia jūsų plaukus, šypsosi, žeria komplimentus, o jo žvilgsnis klaidžioja nuo jūsų akių iki lūpų. Balsas duslėja, atstumas mažėja... Moteriai burna džiūsta, lūpos veriasi...

Daugelis porų blogai pasirenka vietą bučiniui: merginoms norisi, kad pirmasis bučinys būtų ypatingas, intymus. Taigi vietelė turėtų būti ne vieša. Ir jei vyriškis to neįvertina, galima švelniai situaciją pataisyti: romantiški pasivaikščiojimai parkuose ir nuošaliose gatvelėse tikrai geriau už visuomeninį transportą...

Kokią klaidą daro vyrai? Dažniausiai pernelyg skuba. Jei taip neskubėtų ir sugebėtų išlaikyti pauzes, mainais gautų karštą ir ilgą bučinį.

Norite pakurstyti jo aistrą? Paskutinę sekundę galite atsitraukti ir akinamai nusišypsoti. Aišku, jei tai kartosite iš eilės dešimt kartų, kavalierius tokio žaidimo nesupras.

Jei dar su nauju mylimuoju neplanuojate pereiti prie didesnio intymumo, kontroliuokite situaciją: dėmesio centre turėtų būti jo rankos: švelniai, bet ryžtingai perkelkite jas į ne tokią „pavojingą“ vietą, o ne tokius karštus kūno taškus... Tai pasakytina ir apie bučinius: jei nusliuogiama prie krūtinės, dažniausiai ką nors kontroliuoti būna jau vėloka. Arba viskas baigsis intymiu aktu, arba sustabdyta akimirka ir likusiu kartėliu.

Taigi, jei šį kartą toliau nei bučiniai nebus nueita, teks kontroliuoti ir rankeles: kad vyrukas nelįstų ten, kur dar ankstoka lįsti.

Tad smagių bučinių po žydinčiomis alyvomis! O kas geriausiai bučiuojasi pagal Zodiaką, skaitykite ČIA.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius