Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Plinta skausminga sužadėtuvių mada – žiedą su briliantu keičia auskaras į pirštą

Kai tūkstančiai sužadėtinių socialiniuose tinkluose ėmė dalintis sužadėtuvių žiedais avokaduose, tikriausiai mintyse pagalvodavote: „Na, to tai dar nebuvo“! Bet mada veja madą – šiuo metu atėjusi nauja tendencija – vietoj sužadėtuvių žiedo įsiverti į pirštą auskarą.
Sužadėtuvės
Sužadėtuvės / „Fotolia“ nuotr.

Kaip rašo portalas independent.co.uk, tai yra tikrai netradicinis ir netgi skausmingas būdas susižadėti.

Tokiu atveju veriami giluminiai auskarai. Tai – neseniai pasirodžiusi auskarų vėrimo technika. Giluminiai auskarai yra veriami unikaliu būdu – viena auskaro pusė specialiais įrankiais implantuojama po oda, o kita lieka jos paviršiuje. Procedūra yra skausminga.

„Štai mūsų sužadėtuvių giluminiai auskarai, kuriuos įsivėrėme penktadienį“, – parašė vienas „Instagram“ vartotojas, pridėdamas savo ir sužadėtinės rankas, papuoštas auskarais.

„Tai buvo kiek skausminga, buvo kraujo, tačiau tikrai vertėjo. Manau, kad tai nuostabi idėja, kuri kilo mano sužadėtiniui“, – tvirtino ji.

Ši mada vis populiarėja – instagrame jau yra daugiau kaip 3400 nuotraukų, kuriose – rankos, puošiamos tokių neįprastų „žiedų“.

Kol vienas poras labiausiai žavi tradicinis sužadėtuvių būdas, kai moters ranką papuošia žiedas su deimantais, kiti vaikosi tokių madų.

Vis dėlto dermatologai perspėja, kad dėl giluminių auskarų kyla pavojus sveikatai. Tokiu būdu auskarai gali būti veriami ne tik į pirštus, bet ir nugarą ar kaklą.

Kadangi jie veriami be nuskausminimo, procedūra iš tiesų skausminga. Gali kilti ir komplikacijų, jei auskaras įveriamas nepakankamai giliai. Be to, auskarą gali būti sudėtinga išimti. Kitaip tariant, toks auskarų vėrimas gresia jūsų sveikatai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius