Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pora neįprastai paminėjo santuokos 60-metį: pasipuošė savo originaliais vestuvių drabužiais. Pamatykite fotosesiją!

Deimantines vestuves – 60 santuokos metų – Marvinas (88 m.) ir Lucille (81 m.) Stone'ai paminėjo įsimintinai: surengė fotosesiją, per kurią abu pasipuošė savo originaliais vestuvių apdarais. Marvinas vilkėjo kostiumą ir prie jo derantį kaklaraištį, o jo mylimoji Lucille – nėriniuotą vestuvinę suknelę, kurią pati ir pasisiuvo, rašo dailymail.co.uk.
Pora
Pora / 123RF.com nuotr.

Lucille ir Marvinas susituokė 1960-aisiais mažoje liuteronų bažnyčioje Sterlinge, Nebraskoje (JAV). Marvinui tuo metu buvo beveik 29-eri, o Lucille – 22-eji.

„Tai buvo tipiškos vestuvės. Turėjome pastorių, kuriam tai buvo pirmoji vestuvių ceremonija... Jis buvo kiek sutrikęs, bet viskas pavyko, ir jis mus sutuokė“, – sakė Marvinas.

„Mano tėtis verkė. Jis vienintelis verkė, – pridūrė Lucille. – Mano mama švytėjo, ir juodu abu manė, kad Marvinas yra tiesiog tobulas, o tai padeda, kai tavo tėvams patinka asmuo, už kuriuo išteki.“

Pora susilaukė trijų vaikų. Po drauge praleistų šešių dešimtmečių Stone'ai teigia, kad jų šeimos vertybės ir meilė atlaikė laiko išbandymą.

„Mes ne visada sutarėme, bet visada turėjome pagrindinį tikslą, todėl visa tai ir juda“, – Marvinas sakė KHGI-TV.

„Mūsų vertybės panašios, todėl visa tai ir pavyko gana gerai, ir, nežinau, mes niekad nesvarstėme galimybės skirtis.“ Kaip paaiškino Lucille, juodu nuo pirmos dienos manė, kad santuoka yra amžina.

„Darai tai, ką turi padaryti, ir jokiu būdu tai nereiškia, kad mūsų santuoka tobula. Turėjome ginčų. Turėjome nesutarimų, bet dėl didelių dalykų mes beveik visada sutardavome.“

Poros fotosesiją įamžino fotografė Katie Autry. Ji savo „Instagramo“ paskyroje pasidalijo ne tik nuotraukomis, bet ir patarimais, kuriuos išgirdo iš Marvino ir Lucille, kai jų pasiteiravo, kas tiek metų padėjo išlaikyti santuoką:

„Kai paklausiau, kokia yra jų ilgalaikės santuokos paslaptis, jie atsakė:
sunkiai dirbkite, būkite geri vienas kitam, pagalvokite prieš kalbėdami, pasikliaukite vienas kito stipriosiomis pusėmis, kad įveiktumėte savo silpnybę, ir tvirtai tikėkite.“

Daugiau tokių pozityvių istorijų rasite naujoje 15min rubrikoje amžėjantiems žmonėms TU ESI AŠ.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius