Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prabangios vestuvės – greitos skyrybos?

Turbūt kiekvienas pamename tokias vestuves: poros tuoktuvės buvo labai prabangios, triukšmingos ir viešos, tačiau, neilgai trukus, ji išsiskyrė. Britų mokslininkai nustatė, kad kuo daugiau jaunieji išleidžia vestuvių ceremonijai, tuo didesnė tikimybė, kad jų santuoka greitai iširs.
Vestuviniai žiedai
Vestuviniai žiedai / Fotolia nuotr.
Temos: 1 Skyrybos

Pompastiškos ceremonijos su galybe svečių ir prašmatniomis smulkmenomis sufleruoja, kad jaunieji nori pasirodyti tobuli. Iš tikrųjų, remiantis statistika, paaiškėjo, kad ilgai ir laimingai dažniau gyvena kukliai susituokusios poros.

Žmonės, kurie atsisako prabangių limuzinų, dizainerių drabužių ir brangių restoranų, tarsi iškart būna nusiteikę, kad vedybinis gyvenimas nėra nesibaigianti šventė – jame bus ir rutinos, tačiau ji jiems nebaisi.

Ypač ryški greitų skyrybų po prabangių vestuvių tendencija Europoje: dabar madinga žūtbūt kelti didžiulę puotą, net neatsižvelgiant į finansines savo galimybes, ir ilgam įbristi į skolas. Todėl, atsipeikėjus po medaus mėnesio, jauniesiems tampa svarbesni finansiniai įsipareigojimai ir su jais susijusios problemos, o ne naujų santykių kūrimas ir bendro gyvenimo pamokos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius