-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Psichologinis spalvų testas

Šiame paprastame testuke nereikės sumuoti jokių taškų. Tiesiog pasvarstykite, kokia spalva labiausiai nepatinka ir perskaitykite žemiau pateiktus psichologinius apibūdinimus. Galbūt jie pasufleruos, ką nors naudinga apie asmeninius jūsų bruožus...
Spalvos
Spalvos / Fotolia nuotr.

Jei erzina geltona. Greičiausiai dėl kokių nors priežasčių esate nusivylę gyvenimu, svajonėmis ar pačiais savimi. Arba jaučiate tuštumą ir aplinkinių dėmesio stygių.

Jei erzina žalia. Panašu, kad norite atsikvėpti nuo atsakomybės, jaučiate vidinį poreikį atsipalaiduoti. Arba... jaučiatės per silpni, kad pajėgtumėte būti už kažką atsakingi. Žalia panašiai kaip ir raudona traukia stiprias asmenybes, lyderius.

Jei erzina raudona. Panašu, kad esate pernelyg įtemptų, jautrių nervų arba jaučiatės pavargę nuo pernelyg įtempto gyvenimo tempo. Raudona neretai atstumia ir drovius, kenčiančius nuo nevisavertiškumo komplekso žmones.

Jei erzina mėlyna. Yra pastebėta, kad mėlynos nemėgsta cholerikai arba itin energingos ar hiperaktyvios asmenybės, nes ši spalva turi slopinamąjį bei raminamąjį poveikį. Ir visgi tokioms asmenybės mėlyną spalvą labai praverstų įsileisti į savo gyvenimą. Ji padėtų susikurti pusiausvyrą bei vidinę harmoniją.

Jei erzina juoda. Tai gali būti ženklas, kad bijote vienatvės ir aplinkinių nepripažinimo. Jums reikia kitų paramos ir dėmesio, nes greičiausiai nelabai pasitikite savo jėgomis. Galų gale juoda tinka toli gražu ne visoms. Kaip sako spalvotyros specialistai: „Ne žmogus renkasi juodą spalvą, o ji renkasi žmogų.“

Jei erzina balta. Esate pernelyg užsidarę nuo pasaulio, įnikę į save, nemėgstate permainų, atsinaujinimo. Labiau vertinate materialius nei dvasinius dalykus.

P. S. Pasak spalvas tyrinėjančių specialistų, nereikia prisirišti vien prie tų spalvų, kurios patinka. Kad asmenybė  būtų harmoninga, įsileiskite į savo gyvenimą įvairių spalvų. Na, o tos, kurių nemėgstate, gali būti puikus stimulas, atsikratyti ar bent šiek tiek pakoreguoti kai kurias nepageidautinas būdo savybes. Kai neigiamo bruožo nebelieka, paprastai nustoja erzinusi ir jį signalizuojanti spalva.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius