Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sandros sužadėtuvių istorija. „Maniau, bus paskutinės mūsų atostogos, o jis pasipiršo!“

15min GYVENIMAS skelbia jautrių, netikėtų, įsimintinų istorijų konkursą „Kaip aš susižadėjau“. Rašykite nuostabią ir nepakartojamą istoriją apie tai, kaip jums pasipiršo (ar jūs pasipiršote). Dviejų geriausių tekstų autoriams atiteks grožio prizai!
Sandros sužadėtuvių istorija
Sandros sužadėtuvių istorija / Asmeninio archyvo nuotr.

Sandra dalinasi savo sužadėtuvių istorija, kurioje netrūksta netikėtumų!

„Su savo žmogumi Tomu susipažinome internetu ir kurį laiką draugavome per atstumą, kadangi tuo metu gyvenau Anglijoje, o jis Lietuvoje. Einant šeštam draugystės mėnesiui, suplanavome atostogas Lietuvos pajūryje, kadangi norėjome aplankyti Klaipėdą, Palangą ir Nidą.

Mano grįžimo dieną Tomas į mano pranešimus atsakinėjo maždaug kas tris valandas ir tai man kėlė pyktį. Jaučiausi nereikalinga, galvojau, kodėl apskritai grįžtu atostogoms, nes jis man net atsakyti negali. Tačiau nuteikiau save, nepaisant visko, pasistengti patirti geras atostogas.

Oro uoste Tomas mane pasitiko, tačiau visą laiką atrodė šaltas ir nervingas. Nematėme vienas kito tris mėnesius, o jis, atrodo, net nenori būti šalia manęs! Nusiteikiau blogiausiam – jis nebenori su manim būti. Mintyse sukau visą veiksmų eigą, kaip nemaloniai eina visos planuotos atostogos, kaip skaudžiai reaguoju į skyrybas, kokia buvau kvaila, kad grįžau, ir dar milijonas kitų minčių.

Tą patį mano grįžimo vakarą turėjome praleisti Vilniuje, o iš ankstaus ryto vykti į pajūrį. Atsikėlėme anksti, nuotaikos buvo tikrai prastos, kadangi aš buvau įsitikinusi, jog tai pirmos ir paskutinės mūsų atostogos kartu.

Susidėjome daiktus, įsėdome į mašiną ir pajudėjome, kai netikėtai Tomas sustojo prie Žirmūnų mikrorajone esančios Neries krantinės ir pasakė, jog turi man kai ką parodyti. Aš visada žinojau, jog jis mėgsta gatvės meną, mėgsta piešti, ir pamaniau, jog nori parodyti man vieną iš savo piešinių. Tikėjausi, kad tai bus užrašas su mano vardu ar kažkas panašaus, kadangi jo paliepimu turėjau visą kelią eiti nežiūrėdama. Ir, prisiekiu, neįtariau, kad manęs lauks tai...

– Atsimerk ir atsisuk į mane, – pasakė jis.

Asmeninio archyvo nuotr. /Sandros sužadėtuvių istorija
Asmeninio archyvo nuotr. /Sandros sužadėtuvių istorija

Atsimerkiau ir pamačiau didžiulį užrašą, su prašymu būti jo žmona. Galvoje sukosi mintis „kad tik būtų gražus žiedas“, atsisukau ir pamačiau jį stovintį su mano svajonių žiedu.

Niekada nesupratau, kodėl merginos per savo sužadėtuves verkia ar jaučiasi šokiruotos. Tačiau tuomet pajutau silpnumą kojose ir jaučiau, kaip mane apleidžia jėgos. Pasakiau TAIP“, – rašo Sandra Versockienė.


Norite dalyvauti konkurse „Kaip aš susižadėjau“? Rašykite mums savo istorijas! Visą informaciją apie tai, kaip dalyvauti konkurse, rasite ČIA.

Dviem istorijų-nugalėtojų autoriams atiteks po Estetinės kosmetologijos ir dermatologijos centro „Aestheta“ įteigtą prizą – 50 eurų vertės dovanų kuponą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius