Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 11 21

Santykių konsultantė pasidalijo patirtimi ir patarimais: kaip „Tinderyje“ susirasti antrąją pusę

Latvijoje žinoma santykių konsultantė ir sekso trenerė Ieva Simanė kadaise taip pat buvo aktyvi „Tinderio“ vartotoja, kur ir susipažino su įdomiais pašnekovais – potencialiais partneriais, ir patyrė „noro prasmegti skradžiai žemę“ akimirkų. Todėl man atrodė ypač įdomu pasikalbėti su Ieva, kad ji, kaip moteris ir kaip santykių srities ekspertė, pasidalytų savo patirtimi ir išvadomis. Manau, kad tai bus geras vadovas visiems, kurie dar nesuprato auksinio „Tinderio“ algoritmo.
Mergina naudojasi pažinčių programėle „Tinder“
Mergina naudojasi pažinčių programėle „Tinder“ / 123RF.com nuotr.

Apie „Tinderio“ algoritmą ir asmeninę patirtį kalbėjomės su sertifikuota santykių ir sekso trenere, trijų knygų autore ir podkasto „Apie malonumus“ kūrėja Ieva Simane.

– Naršyti po „Tinderį“ yra tarsi darbas, kaip ir reguliarus ėjimas į sporto salę. Tik sunkus ir reguliarus darbas gali duoti kokių nors rezultatų. Sutinkate?

– Žinote, aš mieliau „Tinderį“ priimčiau kaip žaidimą. Mes per daug svorio ir atsakomybės skiriame buvimui „Tinderyje“. Kartais atrodo, kad kiekviena akimirka ar širdelė yra lemtinga. Patikėkite manimi, čia nėra nieko lemtingo – tiesiog paspauskite tą mažą širdelę ir pažiūrėkite, kas nutiks...

– O jei po to seks nesėkmingas pasimatymas, dėl kurio kils noras viską mesti?

– Taip tikrai gali nutikti, ir pati tai išgyvenau. Prisimenu tas akimirkas, kai buvau trijuose ar keturiuose nesėkminguose pasimatymuose ir galvojau, kad visa tai neturi jokios prasmės. Bet iš tiesų viskas taip ir vyksta – jei pasakome savo psichikai, kad nėra jokios prasmės, iš karto aplink mus atsiranda tokia energija, jog iš tiesų nėra jokios prasmės, todėl jūsų gyvenime nieko ir nevyksta.

– Ką daryti, kad gyvenime pagaliau kažkas pradėtų vykti?

– Labai svarbu suprasti, kaip save pateikiate. Kaip jaučiatės. Kaip reaguojate į pačius santykius. Pradėkite nuo savęs, o ne kartokite, kad ten („Tinderyje“ – aut. past.) nieko nėra, vyrai yra niekam tikusios kiaulės, visos moterys ieško sau naudos ir pan.

Pradėkite nuo savęs! Kaip galiu save pateikti, kad būčiau įdomus(-i) ir patraukus(-i). Ir visa tai darykite be arogancijos.

– Kokia buvo jūsų pirmoji patirtis „Tinderyje“?

– Mano patirtis buvo panaši į amerikietiškus kalnelius, kol supratau, kur šuo pakastas. Kai pradėjau naudotis „Tinderiu“, buvau neseniai išsiskyrusi su vyru ir įsitikinusi, kad dabar rasiu sau skirtąjį. Tikrąjį ir vienintelį. Na, visų pirma, tai nesąmonė. Nereikia nė sakyti, kad nieko nuostabaus nenuveikiau...

Mano patirtis buvo panaši į amerikietiškus kalnelius, kol supratau, kur šuo pakastas.

– Bet aš noriu tikėti šiomis pasakomis...

– Taip, net didelės mergaitės tiki pasakomis – deja, mus to išmokė.

Ieškoti savo vienintelio(-ės) nebūtų geras „Tinderio“ algoritmas. Patikėkite, turime keletą tikrų ir vienintelių! Mes tiesiog nekreipiame dėmesio į tą „vienintelį“ ir neteikiame jam per daug reikšmės, bet gauname platesnį ratą žmonių, su kuriais galime ko nors pasiekti.

Ieškokite tiesiog šaunaus žmogaus, su kuriuo malonu leisti laiką ir su kuriuo jus sieja bendri interesai, bendros vertybės. O gal jūsų pomėgiai ir interesai sutampa.

– Ką darėte, kai supratote, kad „tikrojo ir vienintelio“ paieškos žlugo?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius