Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

25 sekso ekspertės patarimai, kuriuos ji duotų savo suaugusiai dukrai

Tarptautiniu lygiu dirbanti sekso, kūno kalbos ir santykių ekspertė Tracey Cox yra puikiai žinoma savo darbais ir pasirodymais tiek JAV, tiek ir Didžiosios Britanijos televizijose.
Pora
Pora / „Fotolia“ nuotr.

Daugiau kaip 15 įvairios tematikos bestseleriais tapusių knygų parašiusi psichologė nusprendė pasidalyti savo patarimais suaugusiai dukrai sekso, santykių ir vyrų tema.

1. Nesitikėk, kad seksualinis gyvenimas jau nuo pat pradžių tau suteiks didžiausią malonumą. Vos keletas moterų yra laimingos tiek, kad pradėtų savo seksualinį gyvenimą su vyru, kuris būtų pakankamai kantrus ir turėų reikiamus įgūdžius iki galo ją pamaloninti. Turės praeiti nemažai laiko, kol išmoksi pažinti savo kūną pati.

2. Entuziazmas ir noras bent kartą išbandyti naujus dalykus – būtent tai moterį paverčia seksualia.

3. Nepamiršk, kad jei vaikinas nemoka bučiuotis, tai ir lovoje iš jo nebus jokios naudos. Tai ypač galioja vyrams, kurie vos palietę tavo lūpas iki pat gerklės sugrūs tau ir savo liežuvį.

4. Vyrų seksualinė sistema yra ganėtinai paprasta, o štai moterų – kur kas sudetingesnė, tad savo kūną privalai labai gerai pažinoti.

5. Lovoje būsi nepralenkiama, jei nebijosi eksperimentuoti ir su savo partneriu dažnai kalbėsiesi apie tai, kas jums abiem teikia malonumą.

6. Šansai, kad abu vienu metu patirsite orgazmą, yra neįtikėtinai menki, tad liaukitės sau meluoti ir apsimetinėti. Palikite tai filmų herojams.

Fotolia nuotr./Seksualus vyras
Fotolia nuotr./Seksualus vyras

7. Turėsi kur kas geresnį seksualinį gyvenimą, jei draugausi su vyru, kurio libido bus toks, kaip tavo. Atmink, kad santykių pradžioje seksualinis potraukis visuomet būna labai didelis, tačiau po maždaug aštuonių mėnesių abudu pamatysite, kiek sekso jums norisi natūraliai. Nesutampantys libido yra pagrindinė nesutarimų sekso tema priežastis.

8. Tobulu meilužiu negimstama – visi įgūdžiai ateina su patirtimi, o išmokti visada yra ką.

Taip pat skaitykite: Seksas yra, o noro – ne: kokios dažniausios priežastys

9. Jei vaikinas pasiūlys pabandyti ką nors naujo, nemanyk, kad jam su tavimi lovoje nuobodu. Paleisk kvailą nusistatymą, kad jam turėtų užtekti tavęs tokios, kokia esi. Juk tobulėjimas dar nieko nepražudė.

10. Nepamiršk, kad vyrams svarbu pamaloninti akis. Jiems patinka seksualūs moterų dalykėliai.

11. Vyrai taip pat mėgsta būti liečiami, kaip ir moterys, tačiau nemanyk, kad privalai tai daryti itin šiurkščiai.

12. Ne visi vyrai ieško vien tik sekso, tačiau tokius paprasta pastebėti ir iš karto atpažinti. Jei po trijų pasimatymų jo šalia jau nebus, patikėk – jo tau ir nereikėjo.

13. Visi vyrai žiūri erotinius filmus. Ir tame nėra nieko baisaus, nes juos žiūri ir daugelis moterų, tad nesistenk tame ieškoti gilių prasmių.

14. Nustok jaudintis dėl savo svorio. Vyrai į tai žiūri visiškai kitaip nei tu ir sekso metu tikrai negalvoja apie tai, ar ant tavo pilvo matosi riebaliukai.

15. Visos sekso pozos tėra variacijos šių 5 pagrindinių pozų: jis ant viršaus, ji ant viršaus, abudu šonu, jis iš nugaros ir stovint.

16. Jei niekada pati neinicijuosi sekso, tavo partneris gali pamanyti, kad seksas tau tėra būdas jį pamaloninti. Negana to, viliodama savo vaikiną, pasijusi galinga ir seksuali, o tai sujaudins ir tave, ir jį.

17. Realūs vyrai ne visuomet gali pasiekti erekciją. Stresas, amžius, alkoholis ar vartojami vaistai gali sutrukdyti tai padaryti, tad nemanyk, kad viskas tik dėl tavęs.

Taip pat skaitykite: Ko nori vyrai? 8 nerealūs lūkesčiai iš moterų

18. Kai kurie vyrai prašo sekso, nors iš tikrųjų jie nori meilės.

19. Nepamiršk, kad jis nemoka skaityti tavo minčių. Niekas geriau nežinos ko tu nori ar kas tau patinka, nei tu pati. Tad pasidalink savo mintimis ir su juo.

20. Niekad nesijausk kalta dėl savo fantazijų – tai, kas dedasi tavo vaizduotėje tam tikru momentu, yra vien tik tavo reikalas.

Shutterstock nuotr./Gundanti moteris.
Shutterstock nuotr./Gundanti moteris.

21. Kuo dažniau jūs mylėsitės, tuo labiau sekso ir norėsis. Nustokite mylėtis ir greitai pamiršite, koks vis dėlto jis malonus.

22. Gimus vaikams, labai stipriai nukenčia ir seksualinis gyvenimas. Tačiau nebijok, maždaug po dvejų metų jis vėl atsistatys...

23. Jei galite kalbėtis apie problemas, kurios jums iškyla lovoje, tuomet beveik visais atvejais galite ir jas išspręsti.

24. Jei po sekso jautiesi prastai, žinok, kad šis žmogus ne tau.

25. Sekso metu svarbu ne tik gauti, bet ir duoti. Ir nors kartais žaidimai gali būti tik vienpusiai, jei niekad nesistengsi savo partnerio pamaloninti ir pati, būsi tikra savanaudė. O savanaudiškumas ir seksas nesuderinami dalykai. Galiausiai juk tai ir nėra seksualu.

Taip pat skaitykite: 8 priežastys, kodėl vyrai jaučiasi nelaimingi santuokoje

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius