-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sekso pozos pagal Zodiaką: kuri jus kaitina labiausiai?

Kalbant apie seksą, mes manome, kad esate vertos – ne, turite teisę į – visa, kas geriausia. VISADA. Tiesa? Žmonės linkę sekti savo horoskopus, norėdami išsiaiškinti, kas jiems žadama meilės ir finansų sferoje. O kodėl negalime jų naudoti sekso sferoje?
Meilės žaidimai
Meilės žaidimai / Photos.com

Pažiūrėkite tai kaip į žaidimą: nieko asmeniško, tai tik seksas. Juokaujam.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Kokia esate lovoje: Esate nepriklausoma ir drąsi, todėl jums tinka rizikingesnės pozos, kurių kiti vengia. Todėl rekomenduojame „Jojikės ant sėdinčio vyro“ pozą.

Kaip tai atlikti: Liepkite vyrui įsitaisyti kėdėje su atlošu. Apsižerkite jį. Kai jis įsiskverbs, apkabinkite jo kaklą, kojomis apsivykite jo šlaunis ir šiek tiek atsiloškite. Jaučiatės lanksti? Atsiloškite į tiltelį, rankomis pasiremdama į grindis.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Kokia esate lovoje: Greičiausiai lovoje esate tiesmuka ir linkusi į tyrąją pusę. Po šiuo Zodiako ženklu gimusios moterys yra patikimos ir dosnios, o tai yra nuostabi žinia partneriams. Atsižvelgdami į tai, rekomenduojame laiko patikrintą „Misionieriaus“ pozą.

Kaip tai atlikti: Atsigulkite ant nugaros, o visa kita padarys jūsų vyras! Tai nėra kažkas išdykusio, bet tikslas pasiekiamas. Negulėkite kaip jūros žvaigždė! Veiksmą pagyvinkite, kojomis tvirtai apsivydama vyrą, gnaibydama jo spenelius ar suspausdama jo sėdmenis.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Kokia esate lovoje: Esate energinga ir išradinga – du dalykai, garantuojantys nuostabias išdykėliškas sesijas! Jei norite praplėsti savo sekso pozų biblioteką, siūlome jums „Plūgo“ pozą.

Kaip tai atlikti: Atsigulkite ant lovos (pilvu į apačią) taip, kad klubai būtų ant lovos krašto, o kojos būtų „ore“. Vyras prieina iš nugaros ir paima kojas taip, lyg laikytų plūgą. Pasiremkite ant dilbių, o kojas ištieskite (visai kaip mokykloje žaidžiant „karučių lenktynes“, tik jūs lovoje, ir jūsų laukia seksas). Ir taip – tai sportas jums abiem!

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Kokia esate lovoje: Lovoje esate nenuspėjama. Vieną naktį galite būti labai romantiška, o kitą – norite šiurkštumo. Viskas priklauso nuo jūsų nuotaikos. Kitą kartą, kai pakils nuotaika, siūlome būti viršuje. Jei nusiteikusi romantiškai, rinkitės „Jojikės“ pozą, o jei nusiteikusi šiurkštumui – apsisukite ir mėgaukitės „Atbulinės jojikės“ teikiamais malonumais.

Kaip tai atlikti: Šiose pozose JŪS renkatės – ar norite intymumo, pasilenkdama arčiau partnerio, ar labiau norite dominavimo prieskonio visiškai nuo jo nusisukdama. Jei norite turėti visišką valdžią, galite panaudoti antrankius arba šalikėlius.

TAIP PAT SKAITYKITE: 8 sekso pozos, kurios garantuos moteriai orgazmą

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Kokia esate lovoje: Esate dramatiška, dievinate žaidimus ir erzinimą. Norėdami išnaudoti šias jūsų savybes, patariame pakeisti įžangines glamones į karštų eterinių aliejų masažą jūsų partneriui. Šią romantišką įžangą pratęskite „Seksualiu mylavimusi“.

Kaip tai atlikti: Atsigulkite ant šono, vyras taip pat atsigula ant šono už jūsų. Leiskite jam įsiskverbti. Šis lėtas sekso judesys privers pajusti intymumą ir saugumą.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Kokia esate lovoje: Žio Zodiako ženklo savininkės gali būti labai tikslios ir analitiškos. Norėdamos išvengti per didelio susikaupimo, nesirinkite sudėtingos pozos. Mes rekomenduojame garsiąją pozą „Sėlinantis tigras, Tūnantis drakonas“.

Kaip tai atlikti: Atsiklaupkite kaip „Šuniuko“ poza, tačiau įsitaisykite ant lovos krašto. Lai jūsų vyras prieina iš nugaros ir įsiskverbia. Tai bus malonus paprastos pozos paįvairinimas.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Kokia esate lovoje: Moterys, gimusios po šiuo Zodiako ženklu, dievina įžangines glamones ir labai gerai bučiuojasi. Atsižvelgdami į šias savybes, siūlome „Lotosą“.

Kaip tai atlikti: Vyras turi sėdėti sukryžiavęs kojas lotoso poza, lyg darydamas jogos pratimą. Jūs atsisėdate jam ant kelių, kojomis ir rankomis apsivydama jo liemenį. Tuo pačiu, jis rankomis apsiveja jus ir tvirtai prisitraukia prie savęs. Aktyvaus skverbimosi šioje pozoje nėra, tačiau yra marios laiko lėtiems, jausmingiems judesiams. O kadangi vienas į kitą atsisukę veidu, galite jam pademonstruoti savo puikius bučiavimosi įgūdžius.

TAIP PAT SKAITYKITE: Zodiako ženklų bendravimo ypatumai: kas, kaip ir kokios meilės ieško?

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Kokia esate lovoje: Esate labai seksuali ir pasirengusi eksperimentuoti. Tad nusprendėme jums pasiūlyti kai ką visiškai kitokio: sekso pozicijų rinkinį, naudojant pratimų kamuolį. Pavadinkime šį rinkinį „Didžiojo linksmybių kamuolio“ sekso pozomis.

Kaip tai atlikti: Beveik kiekvienas turi tokį kamuolį namuose. Jūsų vyras sėdi ant kamuolio, kojomis tvirtai įsirėmęs į grindis, o jūs sėdate ant jo atsukusi jam nugarą. O tada tiesiog šokinėjate! Ši poza suteikia jums lengvą priėjimą prie jo kapšelio (kad galėtumėte jį stimuliuoti), o jam – prie jūsų spenelių (kad galėtų juos glamonėti). Be to, kamuolys pašalina dalį sunkaus darbo!

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Kokia esate lovoje: Meilė ir aistra jums yra labai svarbi seksualinio gyvenimo dalis. Tačiau taip pat esate labai pašėlusi. Atsižvelgiant į tai, rekomenduojame jums „Temperamentingąjį balną“.

Kaip tai atlikti: Vyras guli ant nugaros sulenkęs kojas ir šiek tiek prasižergęs. Jūs sėdatės ant viršaus, viena koja turi atsidurti jam tarp kojų, o kita prie jo šono. Ši poza yra nuotykingas nuokrypis nuo įprastos „moteris viršuje“ pozos; jūs galite siūbuoti pirmyn atgal, kol JIS užtaikys visus tinkamus taškus.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Kokia esate lovoje: Tikėtina, kad esate žaisminga, tik to neparodote, o tai yra labai šaunu! Kai kitą kartą būsite nusiteikusi, išbandykite „Beždžionės“ pozą.

Kaip tai padaryti: Štai, kaip viskas vyksta: vyras guli ant nugaros, kojas sulenkęs ir pritraukęs prie krūtinės ir šiek tiek praskėtęs, kad turėtumėte prieigą prie jo varpos. Jūs atsisėdate ant jo (atsukusi jam nugarą), kojomis tvirtai įsirėmusi į žemę – lyg tupėtumėte. Tai nelengva. Tačiau bandant iš šios pozos išgauti gilų įsiskverbimą (ką ši poza tikrai leidžia), tikrai išgausite pakikenimų ir malonumo aimanų.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Kokia esate lovoje: Šis Zodiako ženklas yra nevaržomas ir mėgsta eksperimentuoti. Siūlome išbandyti „Meilę vonioje“.

Kaip tai atlikti: Vienas iš būdų: iki pusės pripildykite vonią šilto vandens. Leiskite vyrui įsitaisyti pirmam, pati atsitūpkite ant jo, atsukdama jam nugarą. Jei turite reguliuojamą dušo galvutę, nustatykite pulsuojančią srovę ir sukiokite aplink savo klitorį.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Kokia esate lovoje: Šio ženklo savininkės yra romantiškos ir mėgsta būti subtilios. Kai kitą kartą atmosfera tarp jūsų ir jūsų vyro ims kaisti, išbandykite „Stebuklingąjį kalną“.

Kaip tai atlikti: Atsisėskite vienas prieš kitą sulenkę kojas ir šiek tiek atsiloškite, pasiremdami atgal delnais arba dilbiais. Lėtai judėkite vienas link kito, leisdami kojoms susipint, kol susijungsite. Žiūrėkite vienas kitam į akis ir judinkite klubus. Pajusite, kaip intensyvėja intymumas.

TAIP PAT SKAITYKITE: Koks darbas jums tinka labiausiai pagal Zodiako ženklą

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius