Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Seksualumas pagal stichiją

Ar zodiako ženklas turi įtakos žmogaus seksualumui? Aišku, būtų naivu tikėtis, kad viskas priklauso tik nuo jo. Tačiau, pasak astrologų, tam tikrų bendrų tendencijų vis dėlto esama... Ar tikrai, spręskite patys.
Meilė
Meilė / Shutterstock nuotr.
Temos: 1 Seksualumas

UGNIS: Avinas, Liūtas, Šaulys

Kaip ir dera ugnies stichijos atstovams, mylėdami šie žmonės pulsuoja aistringa. Viena bėda – dažnai jų jausmai nepastovūs. Aistra greitai įsiplieskia, bet gali taip pat greitai ir užgęsti. Taip paprastai nutinka tada, kai partneris neišpildo didelių ugnies stichijos atstovo lūkesčių.

AVINAS

Moteris. Greitai įsiaistrina, mėgsta glamones, švelnų masažą. Jas jaudina įkvepiantys, bet nebanalūs meilės prisipažinimai.

Vyras. Miegamajame nori vadovauti. Dievina švelnias, erotiškas, itin moteriškos išvaizdos silpnosios lyties atstoves.

LIŪTAS

Moteris. Mylėdamasi mėgsta diktuoti savo taisykles. Pasak astrologų, Liūtės uoslė itin jauti, tad meilės vakarui labai tiktų erotizuojantis aromaterapinis masažas, malonūs kvapai, tik jokiu būdu ne vyriško prakaito kvapas...

Vyras. Stiprus ir išdidus, trokšta būti garbinamas. Mėgsta seksualinę įvairovę, o į partneres linkęs rinktis tokias moteris, kurios neužgožtų jo paties.

ŠAULYS

Moteris. Šio ženklo moteris be galo erotiška ir įdomi partnerė. Negali pakęsti banalaus meilinimosi, saldžių komplimentų.

Vyras. Trokšta kalbėtis apie seksą,  dalytis erotinėmis fantazijomis. Jį  ypač jaudina vizualūs vaizdai – seksuali apranga.

VANDUO: Vėžys, Skorpionas, Žuvys

Vandens žmonės į seksą linkę žvelgti filosofiškai. Paviršutiniškos aistros jų paprastai nevilioja. Ne dėl to, kad stigtų drąsos pasukti „į kairę“. Tiesiog tikrąjį erotinį pasitenkinimą jie gali patirti tik tada, kai su partneriu jaučia artimą ryšį.

VĖŽYS

Moteris. Mėgsta švelnius intymius santykius, romantišką atmosferą. Joms nepriimtini grubūs veiksmai, vulgarūs juokeliai.

Vyras. Itin jausmingas ir romantiškas, mėgsta aistringas meilės preliudijas. Jam svarbiau ne pati sueitis, o tai kas vyksta prieš ir po jo. Svarbiausia, kad moteris jam būtų pakankamai dėmesinga.

SKORPIONAS

Moteris. Šio ženklo atstovės, pasak astrologų, bene pačios seksualiausios. Tačiau įkvėpti joms aistros gali toli gražu ne kiekvienas...

Vyras. Panorėjęs gali susukti galvą bet kuriai. Tačiau jam nepatinka mylėtis bet kur ir su bet kuo – reikia  ypatingos aplinkos, ir ypatingos moters.

ŽUVYS

 Moteris. Šio ženklo moterį įkaitina vyro valdingumas ir iniciatyva, nes pačios Žuvys ne itin mėgsta imtis lyderių pozicijos.

Vyras. Jautrus ir jausmingas. Nesiekia aktyviai demonstruoti savo seksualumo ir apie tai kalbėti. Šie vyrai ypač subtilaus skonio, nemėgsta vulgarios ir itin atviros erotikos.

ORAS: Dvyniai, Svarstyklės, Vandenis

Oro žmonės koketiški, romantiški, išradingi, progai pasitaikius nespjaunantys į flirtą. Kad meilė su šios stichijos atstovu klestėtų, partneris jį turėtų apgaubti šiluma ir dėmėsiu, bet nepamirštų palikti ir asmeninės laisvės.

DVYNIAI

Moteris. Žaisminga koketė. Nemėgsta rutinos, todėl labiausiai ją jaudina netikėtumai. Jai ypač svarbu, kad seksas netaptų rutina.

Vyras. Dievina staigmenas ir paslaptis, vaizduotę kaitinančią, erotišką aprangą. Be galo išradingas ir tikrai nenuobodus meilužis.

SVARSTYKLĖS

Moteris. Svarstyklių moterys be galo emocingos, greitai susijaudina. Joms patinka greiti, ryžtingi  ir išradingi partneriai.

Vyras. Aistringas, bet ne itin kantrus meilužis – mylėdamasis paprastai siekia kuo greičiau patirti malonumą. Užtat pajėgumo jam galima tik pavydėti...

VANDENIS

Moteris. Romantiška svajotoja, mielai priima partnerio siūlomas naujoves bei erotines jo fantazijas. Dievina išradingus komplimentus. O štai neskoningi banalūs komplimentai, juokeliai ar pasiūlymai šią moterį atvėsina lyg šaltas dušas.  

Vyras. Gali būti gana nepastovus. Nemėgsta rutinos, trokšta eksperimentuoti, išbandyti įvairias mylėjimosi pozas, neįprastas vietas ir pan. Linkęs į romantiką, kartais netgi sentimentalumą.

ŽEMĖ: Jautis, Mergelė, Ožiaragis

Žemės žmonės pastovūs, ramūs ir patikimi. Seksualiniuose santykiuose gana pastovūs, mėgsta tai, kas seniai žinoma ir patikrinta laiko. Jie nuoširdžiai pamilsta, partneriui linkę atiduoti daugiau negu iš jo pasiima patys.

JAUTIS

Moteris. Dievina seksualius pokalbius, subtilius komplimentus, gėles, įvairias mielas dovanėles. Negali pakęsti netvarkingų vyrų.

Vyras. Yra  bet galo kantrus ir ištvermingas. „Užsivedęs“ gali mylėtis, kad ir visą naktį. Lengvai prisitaiko prie partnerės poreikių.

MERGELĖ

Moteris. Šio ženklo moterį labiausiai jaudina ryžtingas ir aktyvus partnerio elgesys. Jai nepatinka ilgos meilės preliudijos ir pernelyg švelnūs, moteriški vyrai.

Vyras. Gali būti netgi labai aistringas, tik reikia mokėti pažadinti jo geismą. Tai lemta toli gražu ne kiekvienai. Šio ženklo vyrus labiausiai traukia stiprios, paslaptingos, nelengvai prieinamos moterys. 

OŽIARAGIS.

Moteris. Šio ženklo moteris romantikė. Ją įaistrina vakaras žvakių šviesoje, komplimentai, malonios staigmenos.

Vyras. Nealpsta dėl sentimentų ir ilgų glamonių. Mėgsta intensyvų, energingą ir paprastą seksą. Nesivargina fantazuodamas – mieliau iškart eina prie tikslo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius