Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Siaubinga moters patirtis: „Buvau šokiruota, sužinojusi, su kuo mane apgaudinėja vyras“

Nėščia moteris liko sugniuždyta sužinojusi, kad vyras ją apgaudinėja. Situacija dar labiau įkaito, kai ji suprato, kad „kita moteris“ yra jos pačios motina.
Neištikimybė
Neištikimybė / Shutterstock nuotr.

26 metų mergina vyro telefone aptiko atviras jo ir jos motinos žinutes, todėl patyrė tikrą šoką ir nežinojo, kaip į tai reaguoti.

„Reddit“ ji rašė: „Aš sužinojau, kad mano vyras, kuriam 30-imt, užsiima seksu su mano mama, kuriai 52 metai. Tiesą sakant, nežinau, kaip į tai reaguoti. Esu ketvirtą mėnesį nėščia ir stengiuosi nestresuoti, nes tai blogai kūdikiui“. Ji turėjo įtarimų dėl vyro neištikimybės, bet niekada neįsivaizdavo, kad „kita moteris“ bus jos pačios motina, rašoma mirror.co.uk.

Moteris prisiminė, kaip vyras apsidžiaugė, kai ji pranešė apie nėštumą, ir apipylė ją meile. Tačiau po dviejų savaičių jo elgesys smarkiai pasikeitė: „Jis bučiavo mane ir sakė, kokia laimė, kad turi mane, bet praėjus maždaug dviem savaitėms po mano netikėto pranešimo, jis nustojo glausti mane, bučiuoti.

Tiesa, taip pat nustojo valgyti maistą, kurį jam gamindavau po darbo, bei pakeitė savo telefono ekrano foną, kuriame buvo mūsų nuotrauka. Nebuvau tikra, ar tai ką nors reiškė, tačiau prieš tris dienas sužinojau tai, kas mane šokiravo. Panaršiau jo telefone, kai jis buvo duše, ir radau SMS žinučių, vaizdo įrašų ir nuotraukų“.

Toliau išduota mergina dalinosi: „Man darosi bloga, kai pagalvoju apie tai, ką mačiau. Mačiau savo mamos nuotraukas su apatiniu trikotažu, o jis jai siuntė savo penio nuotraukas.“ Tačiau labiausiai moterį įskaudino mamos atsiųsta žinutė, kurioje ji prisipažino labai mylinti dukros vyrą. Mama teigė, kad dukra tiesiog turės su tuo susitaikyti.

Ji pridūrė: „Vyras rašė mamai, kad galbūt jiems reikėtų liautis, nes nenorėjo manęs skaudinti, bet mama pasakė, kad manęs tai neskaudins, kol jie viską laikys paslaptyje. Tačiau labiausiai mane supykdė žinutė, kurią ji vyrui atsiuntė prieš kelias dienas. Pacituosiu ją čia, kad visi, kurie tai skaitys, galėtų suprasti, koks rimtas yra ir buvo jų romanas“:

Shutterstock nuotr./Seksas
Shutterstock nuotr./Seksas

„Aš tave labai myliu. Labiau, nei tu manai. Tu padėjai man išgyventi mano buvusio mylimo vyro mirtį ir už tai nuoširdžiai tau dėkoju. Žinau, kad tau sunku išlaikyti tokią paslaptį, man taip pat. Myliu savo dukrą visa širdimi, bet galiausiai ji turės pripažinti, kad meilė yra meilė, kad širdis nori to, ko nori.

Mūsų širdys nori viena kitos. Nuo tada, kai mirė mano vyras, maniau, kad niekas niekada manęs nemylės, nes esu tik sena moteris. Bet tu parodei man, kad turiu mylėti save, ir leidai man vėl pasijusti jaunai ir seksualiai. Toliau branginkime vienas kitą“.

Moteris pasidalino, kad jos tėtis mirė prieš penkerius metus, o mama atsisakė vėl su kuo nors susitikinėti, nes jis buvo jos „amžina ir vienintelė meilė“. Apie tai, kad vyras ją apgaudinėja, ji sužinojo perskaičiusi minėtą žinutę: „Esu sugniuždyta ir dėl to, kad žinau, jog po tos žinutės jie turėjo lytinių santykių, nes tą naktį jis negrįžo namo iki 1 valandos nakties dėl „darbo ir apmokamų viršvalandžių“. Ji taip pat teigė, kad šiuo metu jai svarbiausias kūdikis, kuriam ji norinti viso ko geriausio bei patirti kuo mažiau streso.“

Į jos istoriją sureagavo ir komentatoriai: „Jie abu yra bjaurūs ir nemyli tavęs taip, kaip teigia. Demaskuokite juos abu ir pamatysite, kokia stipri jų meilė vienas kitam. Nelaikykite jų paslapčių. Tačiau prieš tai pirmiausia pasikalbėkite su advokatu. Tai didžiulė išdavystė ir gaila, kad tai išgyvenate“.

Kitas komentatorius patarė: „Kreipkitės į advokatą. Susitvarkykite savo finansus. Susidarykite planą. Jei yra kas nors, kuo gali pasitikėti, galbūt persikelkite gyventi pas jį. Nelaikykite to savyje. Kai jau žinosite, ką darysite (paliksite, išmesite jį iš namų), praneškite visiems, kas vyko. Neleiskite jam išsisukti nuo atsakomybės“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius