Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Situacija: meilės diena, o jūs vieniša. Ką daryti?

Valentino diena. Raudonos širdelės, meilės prisipažinimo atvirukai, romantiškos vakarienės ir mielos dovanėlės. Tačiau ne visoms nusišypso laimė švęsti Valentino dieną mylimojo žmogaus glėbyje. Ką daryti, jeigu per šią šventę likote viena?
Moteris rankoje laiko širdį
Moteris rankoje laiko širdį / Fotolia nuotr.

Dauguma vienišų moterų ir merginų su liūdesiu laukia, o tiksliau pasakius, visai nelaukia šios dienos. Ir nieko keisto! Juk į gatves išeina laimingos, besiglėbesčiuojančios porelės, o jūs, vienišos širdys, žiūrite į jas su kartėliu bei pavydu ir sukate galvą, kada gi jūs atsidursite mylimojo žmogaus glėbyje.

Taip pat skaitykite: Asmenybės ugdymo trenerė pataria: 9 priežastys, kodėl svajonės netampa tikrove

Pirmiausia, šalin liūdesį! Kaip ten bebūtų  jūsų meilės fronte, nenusiminkite ir nenukabinkite nosies. Net jei esate vienša, tai dar nereiškia, kad neturite teisės švęsti šios dienos. Ar žinote, kad jūs tikrai ne vienintelė, kuri šią dieną jausis vieniša? Pagal statistiką dauguma vienišų žmonių susipažįsta būtent per Valentino dieną. Tai reiškia, kad šią dieną galite sutikti savo meilę. Taigi, pirmyn!

Atsikelkite ryte geros nuotaikos, pasižiūrėkite į veidrodį ir nusišypsokite. Pasipuoškite, pasidažykite ir išeikite pasivaikščioti. „Prasineškite“ po mėgstamas parduotuves ir nusipirkite sau ką nors gražaus. Būkite geros nuotaikos ir pasitikėkite savimi. Nustebsite, kokiu žvilgsniu į jus žiūrės vyrai. Nepamirškite, kad tarp jų taip pat daug vienišių, svajojančių sutikti savo meilę.

123RF nuotr./Mergina su naujais pirkiniais
123RF nuotr./Mergina su naujais pirkiniais

Turbūt tikrai turite draugę, kuri irgi vieniša, todėl nieko nelaukdamos išsiruoškite į kavinę. Yra didžiulė tikimybė, kad ten į jus atkreips dėmesį tokių pačių vienišų vyrų kompanija. Kai jie jus pamatys su drauge, o ne su kavalieriumi, supras, kad esate vieniša, ir kuris nors iš jų išskubės į mūšį dėl jūsų širdies.

123RF nuotr./Draugės
123RF nuotr./Draugės

Jeigu ramios vakarienės ne jums, surenkite vienišių vakarėlį arba dumkite į naktinį klubą. Kas žino, gal būtent šokių aikštelėje surasite savo meilę?

Taip pat skaitykite: Kokių moterų vyrai nepalieka

Galų gale jūs galite pasidaryti šventę sau. Juk mylite save? Tai kodėl gi neapdovanojus savęs? Nusipirkite gėlių, išsimaudykite karštoje vonoje, pažiūrėkite romantišką komediją, išgerkite taurę gero vyno, palepinkite save.

Svarbiausia, nenusiminkite, per Valentino dieną tūkstančiai širdžių laukia to paties, ko ir jūs – meilės savo horizonte. Svarbiausia nusiteikti teigiamai ir tikėti, kad norai išsipildys.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius