Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 03 19

Skyrybas išgyvenęs Mantas: niekas taip nepažeidžia vyro, kaip moters išėjimas

Laiminga Manto (pavardė redakcijai žinoma) santuoka truko 9-erius metus. Iki šiol jis nekvestionuoja meilės, jausmų ir puikių santykių, kurie buvo iki lūžio. Vyras juokauja, kad santuoka pasibaigė anksčiau, nei jis tą suprato – vieną dieną sutuoktinė šią žinią nuleido kaip iš giedro dangaus: „viskas, skiriamės“.
Skyrybos
Skyrybos / 123RF.com nuotr.

Sukrėtimas buvo milžiniškas, priežastis ir pasekmes Mantas šiandien puikiai supranta, o patirtys jį atvedė prie to, kad dabar jau pats padeda kitiems vyrams, kurie išgyvena skyrybas. Nes tik supratimas, kad yra ne vienas, padėjo ir pačiam Mantui atsitiesti.

Pirmasis iššūkis – onkologinė liga

Paprašytas kiek papasakoti apie pradžią, kaip sutiko savo mylimąją ir kokie tada atrodė santykiai, mintimis pašnekovas nusikelia į 2012-uosius – santuokos metus. Prieš įsipareigodama oficialiai, jaunuolių pora susitikinėjo 3-ejus metus, o bendrą šeimyninį gyvenimą kūrė 9-erius.

Daugžodžiauti apie laimės metus vyras nesiėmė, sako viską galima pasakyti trumpai: „Buvome laimingi, tai buvo laiminga santuoka.“ Šiandien priežastis, kodėl ji pradėjo griūti, Mantas įvardija paprastai – viskas elementaru. Bet tai gali pasakyti tik dabar, žiūrėdamas iš toli, iš kito taško, tada, gyvendamas šeimoje, taip aiškiai problemų nematė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius