-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Svarbus ne sekso partnerių skaičius, o aplinkybės

Knygų apie seksą ir santykius autorė britė Tracey Cox pataria: moterys, laikykite liežuvį už dantų! Kodėl? O todėl, kad turėtų sekso partnerių skaičius dar nieko nereiškia!
Mergina.
Nuoga mergina. / Shutterstock nuotr.
Temos: 1 Meilužė

Tracey rašo: „Bet koks jūsų nurodytas skaičius nieko nereikš, nes to klausiantis žmogus nežinos visų aplinkybių. Prieš keletą metų vienai savo knygų apklausiau tris moteris. Pirmoji turėjo 26 partnerius, antroji – 4, o trečioji – 8.

Iškart aišku, kad pirmoji, ištarusi tą skaičių, bus iškart pasmerkta. Bet ar tikrai ji yra neišranki ir labiausiai iš visų trijų pasileidusi? Spręskite patys. Šita moteris per metus dažniausiai turėdavo du nuolatinius partnerius, o lytinį gyvenimą ji pradėjo būdama septyniolikos. Jos partneriai – vieniši vyrai.

Moteris, kuri turėjo 8 partnerius, su keturiais jų santykiavo per vieną linksmą savaitgalį, kol jos vyras rūpinosi jųdviejų vaikais.

Moteris, turėjusi 4 partnerius, su dviem jų santykiavo kartu – išsyk po to, kai susipažino su jais klube. Be to, veiksmas vyko pievelėje šalia klubo...

Na, ką dabar pasakysite?

Išgirdę atsakymą apie buvusius jūsų meilužius, žmonės jus smerks. Ir visai nesvarbu, kas to klaus – dabartinis draugas, mama, draugės ar plepi kosmetologė. Žinote, kam turite pasakyti tiesą? Tik savo ginekologui, psichoterapeutui ar medikams, tiriantiems jūsų kraują dėl ŽIV.

Taigi tyla – gera byla. Ir atsiminkite, kad jūsų partneris gali smerkti jus visai dėl kitų dalykų nei galite įsivaizduoti. Ir netgi jei jis permiegojo su 300 merginų, o jūs – tik su 3 vaikinais, jam toks skaičius gali pasirodyti per didelis...“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius