Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tobulo vyro vizija

Nagi, mielosios, prisipažinkite, juk kadaise pasvajodavote, o gal ir dabar slapčia pamąstote, koks pagal jus turėtų būti tobulas vyras? Taip, perskaitėte teisingai – tobulas. Net neabejojame, kad dauguma jūsų vardijamų teigiamų būdvardžių yra tik su priesagomis -(i)ausias. O kokį tobulą vyrą įsivaizduoja mūsų kaimynės rusaitės? Neseniai Rusijoje tarp moterų buvo atlikta apklausa, iš kurios tyrėjai norėjo sudaryti tobulo vyro paveikslą.
Tobulo vyro vizija
Tobulo vyro vizija / Fotolia nuotr.

Taigi koks, pasak rusaičių, turėtų būti tas tobulas variantas?

1. Idealus vyras privalo būti nepriekaištingos figūros, ypač gražūs turėtų būti pilvas ir sėdmenys. Rusės svajoja apie vyrą su tobulu pilvo presu, išpuoštu „kvadratėliais“, raumeningomis rankomis ir įdegusia oda.

2. Vyras turi būti žavus. Aišku, geriausia, jei tuo žavesiu mėgautųsi tik ji viena, o kitos moterys iš jo elgesio suprastų, kad ši dailių sėdmenų ir stiprių rankų „brangenybė“ – ne jų nosiai.

3. Tobulas vyras – tai socialiai stiprus vyras, padoriai uždirbantis, užimantis rimtą socialinę padėtį visuomenėje. Bet... pinigai jam neturėtų susukti galvos. Mylima moteris (ir, aišku, jos poreikiai) turėtų būti svarbesnė už juos.

4. Vyras privalo būti atidus, protingas ir jautrus. Nuostabu, jei jis dar apdovanotas puikiu humoro jausmu. Rusijos moterims patinka vyrai, kurie moka pasijuokti iš kitų dailiosios lyties atstovių ir tuo pačiu sugeba pabrėžti mylimosios privalumus, akcentuoti jos gerąsias savybes.

5. Moterys vertina vyrus, turinčius skonį. Tobulas vyras privalo mokėti išrinkti gerą vyną, puikų restoraną, nusimanyti apie moterišką apatinį trikotažą, papuošalus ir, žinoma, gebėti puikiai suderinti savo aprangą. Nevalyti nuklypę aulinukai ir apsivėlęs megztinis, rusaičių nuomone, tobulam vyrui – ne lygis.

Taigi, jei jūsų išrinktasis įdegęs supermenas, mylintis vaikus ir dievinantis ilgus romantiškus pašnekesius prie žvakės puikiame restorane, jei jis apsukrus ir daug pasiekęs, važinėjantis prabangiu automobiliu ir perkantis drabužius Milane, jei yra apdovanotas lyg magnetas traukiančiu žvilgsniu, pasisaugokite rusų tautybės dailiosios lyties atstovių, nes jis atitinka statistiškai idealaus vyro vaizdinį... :)

 

Taip pat skaitykite:

Kur rasti laisvų vyrų?

„Skaitome“ vyrų mintis...

Psichologė Aistė Diržytė: „Nežvelkite į vyrus kaip voras į muses“

Įdomu žinoti: kaip veikia meilės hormonai feromonai

Populiarūs mitai apie vyrus

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius