-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Trijų vaikų mama, paviešinusi tobulą figūrą, sulaukė kritikos

Ne paslaptis, kad vienos moterys po gimdymo sulieknėja žaibiškai, o štai kitoms tenka kaip reikiant pakovoti su priaugtais kilogramais. Maria Kang iš Kalifornijos, į socialinį tinklalapį įdėjusi savo nuotrauką su trimis mažyliais ir tobula figūra, kurią vos dengia kūno linkius paryškinanti apranga, sulaukė itin prieštaringų vertinimų. Virš jos galvos sklandantis užrašas „O koks gi tavo pasiteisinimas?“, interneto visuomenės nuomone, gėdina mamas, kurios taip greitai nenumeta papildomo svorio…
Trijų vaikų mama - Maria Kang
Trijų vaikų mama Maria Kang / mariakang.com nuotr.
Temos: 2 Mama Antsvoris

32-ejų gražuolės, vaikus gimdžiusios 2009, 2010 ir 2011 metais, nuotrauka Facebook'e buvo peržiūrėta ne vieną tūkstantį kartų. O ką jau kalbėti apie tai, kad ji sulaukė beveik 15 000 komentarų!.. Beje, ne visi jie teigiami. Vieni žmonės gyrė Marią, vadino nuostabia ir palaikė, kitiems ji pasirodė netikra, dirbtinė bloga mama ir netgi pagyrūnė. Kai kurie „gerbėjai“ netgi rašė, kad šios moters vaikams reikia ne raumenų, o meilės...  

mariakang.com nuotr. / Facebook'e patalpinta trijų vaikų mamos - Marios Kang nuotrauka sulaukė daug kritikos.
mariakang.com nuotr. / Facebook'e patalpinta trijų vaikų mamos Marios Kang nuotrauka sulaukė daug kritikos

Tiesa, moteris tikslas buvo visai kitoks. Maria sako norėjusi tiesiog įkvėpti žmones, manančius, kad turintieji vaikų negali sportuoti ir džiaugtis gražia figūra. „Jeigu aš, turėdama tris vaikus, galiu sportuoti, kodėl negalite jūs?“ – klausia gražuolė. 

M. Kang gyvenime buvo ne tik įvairių dalyvavimų grožio konkuruose ir sporto važybose, bet ir valgymo sutrikimų, apie kuriuos užsimena savo interneto puslapyje.

Moteris taip pat sako, kad savo  vaikams negaili dėmesio – ji neturi auklės. Maža to,  Maria ne tik sportuoja 5–6 kartus per savaitę, bet ir rūpinasi dviem verslais. O tokie pavyzdžiai juk įkvepia, ar ne?

Pasak Marios, visuomenė labai skirtingai interpretuoja šią jos nuotrauką. „Tikiuosi, kad žmonės, kurie dėl to jaučiasi blogai, jiems nepatinka tai, ką mato, turėtų suprasti, jog tik jie patys kontroliuoja savo likimą. Nėra jokio pasiteisinimo, dėl kurio nėgalėtumėte skirti sau dėmesio“, – teigia trijų vaikų mama M. Kang.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius