Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Turėdami kažką gero, neieškokite kažko dar geresnio

Pas kaimyną ir žolė žalesnė, ir gyvenimas gražesnis? Labai dažnai žmonės neįvertina to, ką turi, ir kuria nerealias užgaidas patys nežinodami, ko nori. O visa tai, kas gali būti geriausia, jau seniausiai guli jiems po nosimi. Pažįstama situacija?
Pora.
Pora. / 123RF.com nuotr.

Jei esate su žmogumi, nes jūsų santykiai yra nuostabūs, tai niekada nėra taikstymasis su tuo, ką turite

Šiuolaikiniame pasaulyje, kai esame labiau susieti nei bet kada ir galime vieno piršto judesiu žiūrėti potencialių meilužių profilius, sunku būti tikram, kad mūsų nelaukia kažkas geresnio, ir nesvarstyti, ar santykiuose nesitaikstome su tuo, ką turime. Taip mąstant labai paprasta sugadinti labai gerus santykius, švaistant laiką svarstant „O jeigu?“

Svarbu žinoti, kada „spausti stabdžius“, ir mylėti tą, su kuriuo esate

Tai gali prieštarauti jau įprastu tapusiam požiūriui, kad niekada neturime taikstytis ir visada turime siekti geriausio, kadangi „to nusipelnėme“. Tačiau, galiausiai, likti su žmogumi, su kuriuo jus sieja nuostabūs santykiai, niekada nėra taikstymasis.

Tiesa yra ta, kad niekas negali daryti visko dėl jūsų ir būti jums viskuo. Visada atsiras žmogus, turintis geresnių savybių, nei asmuo, su kuriuo esate.

Gyvenime sutiksite žmonių, kurie yra labiau jaudinantys ar turintys geresnę išvaizdą, ar kūrybingesni, ar bet kaip kitaip geresni už jūsų partnerį, tačiau svarbiausia atminti, kad santykiai statomi remiantis dviejų žmonių visuma.

Niekam nepavyko išlaikyti visiškai tenkinančių santykių vien seksualia šypsena ar meile kulinarijos menui.

Jei esate su žmogumi ir mylite visas jo savybes bei tinkate vienas kitam, neleiskite sau būti išblaškomiems kažkieno „išryškintais tobulumais“. Nes, pripažinkime, išryškinti tobulumai yra viskas, ką pirmiausia pastebime, rašoma yourtango.com.

Kai mylite „visas kažkieno savybes“, tai nereiškia, kad dievinate viską, kas su tuo žmogumi susiję, tai tereiškia, kad jų pliusai persveria minusus.

Kai mylite „visas kažkieno savybes“, tai nereiškia, kad dievinate viską, kas su tuo žmogumi susiję, tai tereiškia, kad jų pliusai persveria minusus.

Nuostabiuose santykiuose abu pripažįstate vienas kito trūkumus (nes abu jų turite), tačiau jūsų bendravimas dažniausiai yra džiaugsmingas, sveikas ir kupinas meilės.

Jei su kažkuo jau atradote visa tai, jums jau pasisekė. Neišmeskite visko dėl kvailos minties, kad yra kažkas geresnis, galintis suteikti daugiau laimės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius