Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tyrimas: ar bučinys reiškia neištikimybę?

Išdavystės formų yra pačių įvairiausių. Ir tai nebūtinai fizinis kontaktas.
Aistringas bučinys
Aistringas bučinys / „Fotolia“ nuotr.

Šiuo atveju į apklausos akiratį pakliuvo bučiniai. Kaip portalui Goodhousekeeping.co.uk rašo Sophie Hines, net 1 iš 5 vyrų laikosi nuomonės, kad bučinys neprilygsta neištikimybei. O moterys yra griežtai prieš – 91 proc. tikina, kad bučinys yra ne kas kita, kaip išdavystė.

Kiekvienas santykius kuriantis žmogus būtų priblokštas, susidūręs su situacija, kai partneris aistringai bučiuoja kitą asmenį. Tačiau tyrimo duomenimis, to išdavyste nelaiko nemaža dalis vyriškosios lyties atstovų.

Duomenys iš santykių puslapio „Relate“ parodė didelį nuomonių skirtumą tarp vyrų ir moterų grupių. Psichoterapeutai atskleidžia, kad neištikimybės dramos yra viena didžiausių porų problemų, be to, net trečdalis apklaustųjų atsakė, kad buvo apgaudinėjami savo partnerių.

Keitimasis seksualiomis žinutėmis, vaizdo įrašais ar laiškais buvo vertinamas kaip neištikimybė 89 proc. moterų ir tik 78 proc. vyrų. Kaip teigia Gurpreet Singh iš „Relate“, „mokslininkai mums sako, kad kartais lytis vaidina tam tikrą vaidmenį tame, ką žmonės laiko priimtinais dalykais, ir ko ne.

Moterys bučinį gali vertinti kaip išdavystę dėl emocinio ryšio su savo partneriu, kai tuo tarpu vyrai bučinio santykiniai nesureikšmins, nes kartais gali būti mažiau susirūpinę emocine nei palyginti fizine prasme“.

Apklausoje dalyvavo 5071 žmogus, iš kurių tik 34 proc. teigė esantys patenkinti savo seksualiniu gyvenimu, kai prieš dvejus metus šis rodiklis siekė net 46 proc.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius