Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Už miegamojo durų: svarbu ne dydis?..

Moterys sako TAIP! Joms esą kur kas svarbiau pojūčiai, jausmai…
Už miegamojo durų: svarbu ne dydis?..
Už miegamojo durų: svarbu ne dydis?.. / Fotolia nuotr.

Vis dėlto vyrai nelabai paiso šio fakto ir yra pamišę dėl savo daikčiuko. Tik pastaraisiais metais jų dėmesys, regis, pakrypo kiek kita linkme. Kai teigia seksologai, iš tiesų kur kas svarbiau ne dydis, o apimtis. Būtent pastarasis parametras suteikia moterims malonumą. Tad nauja tendencija dabar – ne ilgis: itin savo „draugužiu“ besirūpinantiems vyrams svarbesnis yra diametras. Idealių matmenų siekiama pačiais įvairiausiais, kartais ir gana skausmingais būdais. Bet, kaip sakoma, vyriškumas reikalauja aukų...

 

Lipoliftingas. Jis populiarus Vakaruose: į varpos paodį įšvirkščiami paties vyro riebalai. Procedūra gana paprasta, ne chirurginė. Trūkumas – pašaliniai reiškiniai ir trumpalaikis efektas. Be to, gyvenant aktyvų lytinį gyvenimą, maždaug po pusmečio procedūrą reikia kartoti.

 

Papildomas raumuo. Varpa storinama įsiuvant raumens fragmentą (dažniausiai jis paimamas iš pilvo). Operacija nėra paprasta, trunka net apie 3–4 valandas, po jos stacionare pacientui reikia praleisti apie dešimt dienų.

 

Matrica. Korėjos gydytojai pasiūlė varpos storinimo būdą, pavadinę ją „matrica“. Tai sudėtinga konstrukcija iš kolageno, į kurį įterpiami fibroblastai (odos ląstelės). Po 2–3 mėnesių tokios implantacijos matricos pagrindas ištirpsta, palikdamas po varpos oda fibroblastus. Tačiau vyriškas pasididžiavimas pastorėja palyginti nedaug, o operacijos kaina – įspūdinga.

 

Implantai. Na, jei moterys didinasi krūtinę, vyrai irgi gali kai ką pasididinti. Tam naudojami silikoniniai implantai, kurie įvedami po varpos oda per du pjūvius po galvute. Jie parenkami individualiai. Operacija trunka apie 20 minučių, kitą dieną pacientas gali keliauti namo, pažadėjęs, kad tris savaites vengs lytinių santykių.  

 

Kokios visų šių ir panašių medicinos triukų pasekmės sveikatai ir tolesniam lytiniam gyvenimui? Joms besiryžtantys seksualių galiūnų titulų ištroškę vyrai, kažin ar pasivargina pasidomėti...

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius