Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

V.Mičiulienė. Kaip už erotiką galėjai būti išmestas iš darbo, nors tu tik žiūrėjai

Grįžau iš ligoninės ir jaučiausi pavargusi nuo savo padėties. Nėščia studentė, kuri nei pavalgo, nei išsimiega bendrabutyje. Ir turbūt todėl mano vaikelis buvo susiruošęs anksčiau ateiti į pasaulį, kad pats susitvarkytų savo režimą. Mano vyras nusprendė mane pradžiuginti ir, vos tik sugrįžau, pasakė, kad manęs laukia siurprizas. Šalia esančiame bendrabutyje atsidarė videosalonas ir jis mane nusivedė pažiūrėti filmą. Filmas vadinosi „Siaubas Guobų gatvėje“.
Violeta Mičiulienė
Violeta Mičiulienė / „Turiu fotoaparatą“ nuotr.

Kaip aš tame salone nepagimdžiau, nesuprantu iki šiol. Laikiausi įsikabinusi nagais į šalia esančius žmones. Tas, kuris ne mano, šnypštė man į ausį, kad paleisčiau ranką. Nepaleidau.

Aš nekalbu apie mano vyro tuometinį mąstymą ir supratimą, aš kalbu apie tuometinius videosalonus.

Nesupratau, kodėl šalia kino salės vykdavo kitokio kino demonstracija, kurio negalima buvo žiūrėti viešai. Vienas tipelis surinkdavo per paskaitas iš mūsų pinigėlius. Vakare pagal sąrašą eidavom tiksliai mums paskirtu laiku į kino teatrą. Po vieną, po du apsimesdami, kad nepažįstam vienas kito. Kino salės sargas atrakindavo šonines duris ir greitomis sustumdavo mus į vidų.

Širdis daužydavosi, lyg einant vogti obuolių į kaimyno sodą. Visą laiką bijodavau, kad išeinant gali suimti. Jei būtų suėmę, grėsė išmetimas iš konservatorijos, vieša gėda ir pasmerkimas. O tada, kaip tėtis sakė: „Prisidirbai ir eisi karvių melžt. Geriausiu atveju“. Apie blogiausią net neužsiminė.

Tačiau tai buvo stipriau už norą pažinti nepažintą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius