Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Verta pamatyti: labiausiai įkvepiantys „Youtube“ vaizdeliai

Kartais aplinkiniai laiko mus nevykėliais, bet dar dažniau tokiais save laikome patys...
Laimė
Laimė / Fotolia nuotr.
Temos: 2 YouTube Džiaugsmas

Regis, galėtume vardyti begales savo trūkumų: vienam nepatinka jo kojos, akys, dantys ar dar kažkas, kitas graužia save, kad stokoja pasitikėjimo savimi, nėra pakankamai veržlus siekdamas karjeros, ne itin geras lovoje ir pan., trečias apskritai mano, kad visas jo gyvenimas – gyva bėda.

Jei vertinsime save pagal visuotinai priimtus „žurnalinius“ stereotipus, tuomet taip – trūkumų mes visi turime į valias. Juk realiame gyvenime nepritaikysi Photoshop programos ir nepagražinsi savo gyvenimo, kad atrodytų patrauklesnis.

Bet... atmetus visas tas nuostatas, kurias mums nuo gimimo perša sociumas, savo viduje visi iki vieno esame nuostabūs ir turime didžiulį potencialą būti laimingi. Tiesiog nereikia tos laimės ieškoti kažkur toli išorėje. Tikroji laimė gyvena mūsų viduje ir ji egzistuoja pati savaime, o ne dėl to, kad nusipirkome naujus batus, suvalgėme plytelę šokolado ar buvome paaukštinti tarnyboje.

Siūlome pažiūrėti keletą išties įkvepiančių vaizdelių ir pamėginti savosios sėkmės ir laimės paieškoti savyje. Kaip sakoma, kas ieško, tas visada randa.

► Šiame filmuke – paprasta, bet išmintinga gyvenimo magija...

VIDEO: Gyvenimas magija...

► Kas yra sėkmė? Šis motyvacinis vaizdo filmukas išties įkvepia bent jau pamąstyti.

VIDEO: Sėkmė...

► Ar kada kilo mintis, koks būtų jūsų gyvenimas, jei dirbtumėte ne dėl pinigų, bet iš gryno širdies pašaukimo. Paklauskite savęs bent jau dėl įdomumo, ką veiktumėte, jei visiškai nereiktų rūpintis, kaip užsidirbti pinigų....

VIDEO: Koks būtų jūsų gyvenimas, jei dirbtumėte ne dėl pinigų?

► Visą Lietuvą nuoširdumu užburęs filmukas. Net jei jis nepakeis jūsų gyvenimo, tikrai padės pasijusti geriau ar bent iš širdies nusišypsoti. :)

VIDEO: Tu esi gražus ir nuostabus žmogus! Niekada neliūdėk!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius