Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vyrai kenčia dėl meilės. Netikite?

Moterys apie meilę svajoja, vyrai jos siekia. Ir kankinasi jos negavę – tiek, ar tokios, kokios nori. Bet būna situacijų, kada ir jiems nusvyra rankos ir norisi rėkti, kad meilę išgalvojo tik nukvakę poetai.
Vyras krante.
Vyras krante. / Shutterstock nuotr.

Ir tai atsitinka, jei...

...moteris į jį nekreipia dėmesio. Iš pradžių tai užveda: norisi pasiekti pergalę bet kokia kaina. Galima užsirašyti į sporto klubą, atmintinai išmokti tris eilėraščius, nusipirkti naujus batus ir apipilti ją dovanomis. Ji sutinka su juo susitikti iš mandagumo, priima gėles bei briliantus, bet vakarieniaudama kalbasi mobiliuoju su kitu. Jis meta visas pastangas: atveria savo dvasios klodus ir piniginę. Paskui pasiperša. Ir ką? Nieko. Ji jo nenori... Jo nusivylimą keičia depresija ir alkoholizmas. Grįžęs į gyvenimą jis tampa visai šauniu egzemplioriumi: sulysęs, liūdnomis akimis, užsigrūdinęs meilės fronte, žavus, stilingas ir laisvas. Tegyvuoja laisvė, vasara ir seksas!

...ji myli, jis – ne. Laikai pasikeitė: dabar žavioji dama nuolankiai nebelaukia princo, žvalgydamasi jo riterių turnyruose. Ne, vyrą jį pasiima dalykiškai ir planuotai. Dar mokykloje ji nelaukė, kol kas nors atkreips dėmesį – pati siuntinėjo SMS berniukams, padėjo jiems ruošti pamokas ir atiduodavo savo bandelę. Bėgant metams, metodai mažai pakito: ji paslaugiai padeda kolegai darbe, pasidalina priešpiečiais, o jei jam norisi – vakare permiega. Na, jis jos nemyli – ir kas? Nėra laiko aiškintis – pamils paskui. Svarbu, kad leidžia juo rūpintis. Leidžia, nes taip patogu. Bet kankinasi, nes pats norėtų įsimylėti taip, kaip filmuose.

…viskas nuspręsta be jo. Psichologai primygtinai pataria: toks svarbus klausimas, kaip kūdikio planavimas, turėtų būti sprendžiamas abiejų partnerių. Bet moterys dažniausiai nori pastatyti vyrą prieš faktą arba (jei tikisi, kad šiuo metu kūdikio nėra jo planuose) tiesiog jį pergudrauti. Vyras užspeičiamas į kampą ir staiga ima suvokti, kad jo gyvenimas jam nebepriklauso – viskas jau anksčiau nuspręsta už jį. 

...ji nesupranta, kad su juo ir palapinėje – rojus. O kodėl turėtų? Juk sakoma, kad tikras vyras turėtų pastatyti namą, o ne palapinę. Sūnūs ir medžiai – po to. Ir jei moteris sako, kad nori gyventi „kaip visi“, tai nereiškia mažučio kambariuko pas uošvius, o erdvaus naujo buto ne pačiame blogiausiame miesto rajone. O vyrui darosi liūdna, kad niekas nesupranta jo romantikos. Ir jis vis ima mąstyti, kad šeima, vedybos, namas ir žmona yra vargų vargas. Velniop tada tokią meilę, jei ji ateina kartu su proza, buitimi ir nesibaigiančiomis problemomis! Juk kaip smagu kartais pavakaroti kartu su alumi ir futbolu, o paskui virsti į lovą su kojinėmis, žinant, kad niekas neapkaltins nevalyvumu ir buitiniu alkoholizmu...O prigulus galima ir pasvoti apie naują romaną, ar ne? (Skaityti iš pradžių).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius