Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Skaityti apie sportą - taip pat sportas.
Išbandyti
Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

YPATINGOSE startuoja rubrika „Klausk gydytojo“: užduokite klausimą ir gaukite nemokamą konsultaciją

15min YPATINGOS startuoja su nauja rubrika „Klausk gydytojo“. Užduokite ramybės neduodantį klausimą jūsų pasirinktos srities gydytojui ir gaukite nemokamą konsultaciją!
Ypatingos – „Klausk gydytojo“
Ypatingos – „Klausk gydytojo“

Kai dėl karantino kone visi psichologų kabinetai yra perpildyti, žmonės vis dažniau ryžtasi kreiptis pagalbos norėdami išsigydyti ne tik pašlijusią fizinę sveikatą, bet ir išsivalyti mintis, 15min YPATINGOS jums suteiks galimybę pasikonsultuoti su specialistu neišėjus iš namų!

„Sąmoningos šeimos“ psichologė Miglė Motiejūnė yra pasiruošusi išklausyti kiekvieną ir padėti surasti būdą, kaip į susidariusią situaciją žiūrėti kitu kampu ar kaip iš jos išsivaduoti.

Jei ramybės neduoda abejonės apie profesiją ar studijas, jei turite klausimų apie intymų gyvenimą, kuris su partneriu nesiklosto tobulai, o gal esate nelaimingai ištekėjusi, bet nedrįstate žengti žingsnio laimės paieškų link – išsišnekėkite ir sulaukite pagalbos.

Taip pat prie „Klausk gydytojo“ rubrikos jungiasi ir kitų sričių specialistai. Todėl jei turite „nedegančių“ klausimų ginekologui, šeimos gydytojui, odos specialistui ar kitiems – esate visi laukiami!

Visi norintys užduoti savo klausimą rašykite ČIA, YPATINGOS skiltyje „Klausk gydytojo“ arba el. paštu: ypatingos@15min.lt

Gydytojai, gavę jūsų klausimą, į juos atsakys ir atsakymą pateiks15min skiltyje YPATINGOS. Garantuojame anonimiškumą.

15min įspėja jaučiantis blogai nedelsti ir vykti į polikliniką ar ligoninę nelaukiant, kol į klausimą portale atsakys gydytojas. Saugokite save.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Didžiausiame Bukčių miško parke Vilniuje pasivaikščioti kviečia trys nauji maršrutai
Reklama
„Huawei FreeBuds 6i“ – iki 100 eurų kainuojančios belaidės ausinės
Reklama
Vaikų vasaros atostogoms įsibėgėjant, „Telia Play“ kino rekomendacijos vaikams ir visai šeimai
Reklama
„Įspūdžiai išliko visam gyvenimui“: TV bokštas kviečia pasivaikščioti 170 metrų aukštyje